Ţi-l mai aminteşti pe Bud din „Familia Bundy‟? Cum arată azi actorul David Faustino ajuns la 48 de ani?

4 family bundy jpg jpeg

Începând de la vârsta de 13 ani, actorul David Fustino a primit rolul Bud în serialul „Familia Bundy‟ şi vreme de aproape 10 ani nu s-a dezlipit de personajul care l-a lansat în showbiz-ul american. Cu s-a ocupat după încheierea ultimului sezon din 1997 şi cât de mult l-au schimbat anii?

Practic, actorul David Faustino a crescut pe platourile de filmare. Născut în Los Angeles în 1974, a obţinut primul rol la vârsta de doar trei luni în „The Lily Tomlin Special‟. Au urmat scurte apariţii în filme de televiziune şi seriale precum „Căsuţa din prerie‟. Apoi, în 1987, a participat cu emoţie la lansarea serialului care l-a făcut cunoscut şi în România, „Familia Bundy‟. L-a jucat pe mezinul familiei, Bud, timp de 259 de episoade, de-a lungul a 11 sezoane. Avea 22 de ani când a fost difuzat finalul serialului. Iată cum a decurs cariera lui de atunci încoace şi cum arată astăzi, la cei 48 de ani?

A încercat să devină rapper, dar a rămas la actorie

A continuat să facă actorie şi în anii care au urmat după încheierea serialului „Familia Bundy‟, dar a fost mult mai activ în culise. În perioada în care juca încă în serial, David Faustino a devenit un influencer în muzica rap. Alături de câţiva amici, a organizat petreceri la un club de noapte din West Hollywood numit Whisky a Go Go. Artistul şi-a lansat chiar şi propriile piese pe un album, dar eforturile lui nu l-au transformat într-un Vanilla Ice. „Încă nu eram suficient de experimentat ca să spun o poveste‟, a mărturisit el actorul pentru publicaţia „L.A. Weekly‟ şi a adăugat: „Când nu a mers prea bine, am pus toată chestia cu rapul pe planul al doilea‟.

A mai apărut ca invitat special în multe seriale televizate americane şi în campanii publicitare. A dat voce multor personaje din seriale animate ca „Batman Beyond‟, „Johnny Bravo‟ şi „The Legend of Korra‟.  În 2009, a jucat în „Star-ving‟, un serial web în care era prezentată o versiune exagerată a lui, încercând să arate publicului „o interpretare foarte întortocheată” a experienţelor lui la Hollywood. De-a lungul timpului a primit roluri în serialul de comedie „Bad Samaritans‟ difuzat e Netflix, comedia horror „Sharknado 4‟ şi în opt episoade din faimosul serial „Tânăr şi neliniştit‟.

Este tată de 7 ani

În anul 2004, David Faustino s-a căsătorit cu Andrea Elmer. Din păcate, căsnicia lor n-a durat decât trei ani. Nu s-a mai căsătorit oficial, dar are o relaţie de multă vreme cu Lindsay Bronson care l-a făcut şi tătic. Fetiţa lor, Ava Marie Grace, s-a născut în 2015. „Eu şi Lindsay suntem extrem de încântaţi să aducem o altă viaţă pe lume”, a spus actorul pentru „People‟ atunci când a anunţat că a devenit tată.

FOTO: Shutterstock, Instagram/married_with_children_fan_page



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg