Tily Niculae are probleme în ultimul trimestru de sarcină:”M-au terminat!”

1 tily niculae1 jpg jpeg

Tily Niculae urmează să devină mamă pentru a doua oară în curând, însă ultimele săptămâni s-au dovedit a fi extrem de complicate, întrucât actriţa s-a confruntat cu probleme mari.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a aduce pe lume un băieţel, Tily Niculae a mărturisit că se confruntă cu insomnii şi suferă de anxietate.

Tily Nicolae a pozat dezbrăcată cu trei luni înainte de a naşte: ”V-am spus că nu voi fi o gravidă model!”

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic şi emoţional. Deprivarea de somn şi insomniile m-au terminat!  În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl ţin în braţe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng şi am o faţă tristă! Cu siguranţă sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă incapantanez să o alung, chiar nu mă sperie. Ştiu că sunt stări care vor trece”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

6 tilyniculae probleme sarcina 2 819x1024 jpg jpeg

„Fiindcă acum sunt conştientă de acest proces. De acest MIRACOL! Ştiu ce înseamnă o naştere, ştiu cum este să te simţi lăuză’”, a adăugat Tily Niculae.

Actriţa Tiy Niculae e însărcinată pentru a doua oară: ”Mă uit în oglindă şi mă minunez!”

Tily Niculae a pierdut două sarcini înainte să rămână însărcinată cu un băieţel şi nu a ascuns acest lucru, ea oferind detalii sfâşietoare acum ceva timp: ”În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima’, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg