Tom Cruise şi Hayley Atwell sunt un cuplu? Au fost văzuţi împreună la finala de la Wimbledon

1 shutterstock 1129085150 jpg jpeg

Se pare că producţia „Misiune Imposibilă 7” a fost întârziată din nou. Se pare că a fost întârziată în mod constant de mai multe ori din cauza pandemiei de COVID-19. În ciuda zvonurilor potrivit cărora Tom Cruise s-a face vinovat de unele întârzieri, actorul nu pare afectat de bârfe, nici măcar de aceea despre o nouă relaţie, cu actriţa Hayley Atwell.

Se zvoneşte că Tom Cruise şi colega sa de pe platourile de filmare a peliculei „Misiune Imposibilă 7”, Hayley Atwell, au început să se întâlnească. Chiar dacă cei doi actori nu au confirmat încă nimic, nu s-au ferit să se afişeze împreună la finala de tenis de la Wimbledon, Londra, pe 11 iulie. Actorii au zâmbit tuturor în timp ce stăteau alături în timpul meciului de tenis dintre Ashleigh Barty şi Karolina Pliskova. N-ar fi prima oară când Cruise iese cu colegii, ba chiar este unul dintre motivele pentru care s-a crezut că din cauza lui au fost întârziate filmările.

Cea mai recentă întârziere se zvoneşte că ar fi fost din vina lui Cruise. O parte din echipa de filmare a speculat că fie Cruise a intrat în contact cu cineva care era infectat cu SARS CoV-2, fie el însuşi era pozitiv, motiv pentru care producţia s-a oprit din nou. Cu toate acestea, Cruise a ieşit în weekend cu colegii, ceea ce ar trebui să infirme zvonurile privind întârzierile provocate de COVID-19.

Cruise încearcă să-i păstreze pe toţi colegii în siguranţă

stanga
dreapta
2 shutterstock 1843276813 jpg jpeg

Admiratorii actrorului îşi amintesc bine momentul din decembrie anul trecut, când Tom Cruise a surprins printr-o ieşire necontrolată. A ţitat la membrii echipei de filmare pe platouri din cauza încălcării protocoalelor de siguranţă COVID-19. Cruise a avut o tiradă aprinsă şi n-a încercat deloc să se scuze. Într-un interviu pentru publicaţia „Empire Magazine” a declarat doar: „Le-am spus ce am avut de spus”. Prin urmare, ar fi greu de crezut că actorul şi-ar pune în pericol colegii dacă ar ştii că suferă de COVID-19 din moment ce face tot posibilul să-şi păstreze colegii în siguranţă, fiind gata chiar şi să întârzie filmările la o peliculă foarte aşteptată.

Actorii Tom Cruise şi Hayley Atwell sunt un cuplu?

Zvonurile privind întâlnirile dintre cei doi actori au început să apară încă din luna decembrie a anului trecut, iar o sursă din echipa de producţie a „Misiune Imposibilă 7” a spus că s-ar fi observat o atracţie între ei încă dinprima zi de filmări. „Lockdownul şi toate dificultăţile care au venit cu pandemia i-au adus şi mai aproape şi au devenit inseparabili”, a spus persoana citată de publicaţia „The Sun”. Se pare că ei s-ar fi întâlnit în mai multe rânduri după lucru. Aceeaşi sursă a adăugat că „ambii par foarte fericiţi”.

2 shutterstock 1843276813 jpg jpeg

La fel de fericiţi păreau şi la finala de tenis de la Wimbledon unde au fost văzuţi recent. Pe de altă parte, Cruise a participat a doua zi şi la finala de simplu masculin, alături de un alt coleg al său, Esai Morales, deci ar putea fi un bun prieten cu mulţi actori din distribuţie.

FOTO: Shutterstock  Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg