Tony Bennett are Alzheimer şi nici măcar nu ştie asta! Destăinuiri emoţionante făcute de soţia sa şi Lady Gaga

1 1 tony bennett shutterstock 252484594 jpg jpeg

Tony Bennett (95) s-a urcat pentru ultima dată pe scenă în august 2021, alături de prietena sa dragă şi colaboratoarea Lady Gaga, care l-a însoţit în timpul a două spectacole memorabile. Cariera legendarului muzician se încheie nu atât din cauza vârstei, cât mai ales din cauza bolii de care suferă.

Soţia lui Bennett, Susan Benedetto, a făcut recent câteva precizări cu privire la starea sănătăţii longevivului superstar. Familia acestuia a făcut publică boala de care suferă Tony Bennett în februarie, însă acesta s-a mai urcat încă o dată pe scenă în cursul verii, pentru a susţine două concerte la Radio City Music Hall, din New York, împreună cu Lady Gaga. Totuşi, la începutul lunii octombrie, jurnalistul american de la 60 Minutes, Anderson Cooper, a stat de vorbă cu soţii Bennett şi Benedetto pentru a afla mai multe despre ultimul show al veteranului muzician şi actuala lui stare de sănătate.

“Mă recunoaşte, slavă Domnului, ne recunoaşte pe mine, pe copii, suntem binecuvântaţi din mai multe puncte de vedere”, a declarat Benedetto în faţa camerelor de filmat. „E foarte drăguţ! Nici măcar nu ştie că are boala!”, a continuat aceasta făcând referire la Alzheimer.

Cu ceva timp în urmă, Susan spunea că Tony nu poate înţelege ce înseamnă această boală. În timpul emisiunii 60 Minutes, Bennett a putut cânta o melodie de-ale sale de la un capăt la altul amintindu-şi toate versurile.

„Lui Tony îi place să spună că lucrează în domeniul în care îi face pe oameni să se simtă bine şi iată că încă activează în această industrie”, a comentat Benedetto.

Doctoriţa Gaytari Devi, care l-a diagnosticat pe Bennett cu Alzheimer încă din 2017, a spus şi ea, în cadrul emisiunii respective, că vedeta „ştie că este Tony Bennett şi ştie cum să se comporte ca Tony Bennett.”

“Muzica se depozitează în creier în zona în care totul este emoţie, aşadar e simplul să fim mişcaţi de muzică având în vedere partea de creier unde se stochează”, a declarat doctoriţa.

Întrebată dacă ultimul concert al lui Tony Bennett este un moment trist pentru ea, Lady Gaga a răspuns: „Nu este un moment trist. Este emoţional. E greu să priveşti cum cineva se schimbă în faţa ochilor tăi. Cred că frumuseţea şi, în acelaşi timp, provocarea este să vezi cum este el afectat de tot ce i se întâmplă şi să constaţi cum talentul său este, în schimb, acelaşi”, a dezvăluit vedeta.

“Cred că el tocmai oferă lumii întregi un cadoul incredibil – acela de-a ştii că lucrurile se schimbă în viaţa ta şi de-a fi în continuare fabulos în tot acest timp!”, a conchis Lady Gaga.

Foto - Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg