Tori Spelling şi-a vopsit părul pubian violet: „Am lăsat vopseaua prea mult...”

1 a tori spelling shutterstock 88108618 jpg jpeg

Invitată la emisiunea Messyness de pe MTV, pe 23 august, vedeta serialului Beverly Hills, 90210 a povestit despre accidentul pe care l-a avut atunci când s-a vopsit singură acasă şi a lăsat vopseaua prea mult timp să acţioneze.

Pe fiica regretatului producător hollywoodian Aaron Spelling o cunoaştem cu toţii din serialul „Beverly Hills, 90210”, difuzat şi-n România, şi i-am urmărit cu mare interes stilul de viaţă privilegiat de-a lungul anilor. Iar, printre extravaganţele bifate, putem număra şi experienţa avută cu o „coafură” pubiană deloc obişnuită.

Întrebată de gazda emisiunii MTV dacă s-a tuns vreodată singură – cum mulţi au început să facă în pandemie – actriţa de 48 de ani a negat categoric acest lucru, însă a făcut o mărturisire care a captat atenţia tuturor celor care urmăreau show-ul TV. „Nu mi-am tuns niciodată singură părul, însă mi l-am vopsit singură acasă...”, a dezvăluit vedeta. Cu ce rezultat însă?...

„O să spuneţi că sunt obsedată de... părţile mele intime”, a început Tori să povestească uşor stânjenită despre momentul în care şi-a vopsit părul publian. „Voiam să fac ceva inedit, aşa că mi-am propus să-mi asortez pletele platinate cu părul meu din prin alte părţi ale corpului...”, a continuat Spelling.

„Ţi-ai decolorat vaginul?”, a întrebat şocată gazda emisiunii.

Actriţa a recunoscut că exact asta făcuse, doar că întreaga operaţiune a avut un rezultat neaşteptat. „Nu m-am priceput. Am lăsat vopseaua prea mult timp şi a ieşit violet, nu blond. Nu-mi venea să cred! M-am băgat sub duş, cu speranţa să se mai ia vopseaua, dar degeaba!...”, a adăugat dezamăgită vedeta hollywoodiană.

Actriţa nu s-a ascuns niciodată de fanii ei, a spus adevărul de fiecare dată, chiar şi-n momentele deloc favorabile ei, când a fost criticată aspru de opinia publică. „Un lucru pe care cu greu pot să-l uit şi care mi s-a reproşat mult timp a fost cel legat de operaţiile estetice pe care le-aş fi făcut”, a declarat Tori în trecut, pentru revista People.

„Tot ceea ce mi-am retuşat la fizicul meu au fost nasul şi sânii, nimic altceva. În schimb, tot citesc despre tot felul de alte proceduri chirurgicale estetice pe care le-aş fi făcut. Oamenii comentează despre acest subiect de când aveam 17 ani. Ştiu că îmi spunea şi tata să nu-mi fac griji, pentru că o să dispară interesul oamenilor în astfel de subiect cât de curând. Însă s-a menţinut pe durara întregii mele cariere”, a declarat Spelling.

Însă tot ea a ţinut să precizeze că nu s-a lăsat niciodată doborâtă de critici, indiferent cât de nemiloşi au fost oamenii cu ea de-a lungul timpului sau care au fost momentele penibile sau deloc flatante în care s-a aflat câteodată în văzul tuturor. „E amuzant să-ţi asumi toate aceste momente!”, a conchis ea.

Foto - Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg