Tratament natural pentru regenerarea tenului

1 72716 original jpg jpeg

Îmbătrânirea pielii este un proces natural care continuă pe măsură ce trecem prin etapele vieţii. Cu toate acestea, stilul de viaţă poate accelera acest proces, ducând la pierderea elasticităţii înainte să înceapă să apară ridurile.

Din fericire,suntem conştiente de factorii care pot afecta starea de sănătate a pielii,şi de aceea folosim produse naturale care luptă împotriva ridurilor,reduc semnele de îmbătrânire şi stimulează regenerarea celulelor pielii.Două dintre ingredientele care au proprietăţi benefice pentru piele sunt castravetele şi aloe vera. Acestea sunt încorporate în mai multe produse cosmetice pentru a lupta ridurilor,lăsând pielea hidratată,elastică şi întinerită. Castravetele este cel care opreşte acţiunea radicalilor liberi,în timp ce aloe vera regenerează ţesutul.

Beneficiile castravetelui asupra pielii

Castravetele este format din 97 % apă şi este bogat în substanţe nutritive de care are nevoie sănătatea corporală şi,desigur,pielea. De ani de zile,castravetele a fost inclus în tratamente de înfrumuseţaredatorită proprietăţilor pe care le are,apa şi vitamina E,ajutând la menţinerea hidratării,reparării şi protejării celulelor pielii. În plus,acesta conţine şi antioxidanţi care ajută la combaterea radicalilor liberi care afectează pielea şi determină îmbătrânirea prematură prin reducerea producţiei de colagen şi elastină.

Beneficiile aloei vera asupra pielii

Aloe vera este o plantă apreciată în industria frumuseţii datorită conţinutului bogat de substanţe nutritive şi proprietăţilor benefice pe care le are asupra pielii. Cea mai importantă proprietate pe care o are aloe vera este că este astringentă,curăţând în profunzime pielea,eliminând murdăria şi prevenind colmatarea porilor. Gelul de aloe vera este un hidratant natural,care ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi previne uscarea. În ceea ce priveşte îmbătrânirea prematură,aloe întăreşte capacitatea pielii de a-şi reînnoi ţesuturile,stimulează producţia fibrelor de colagen şi elastină,ajutând în cele din urmă la apariţia ridurilor. În plus,este un antibiotic natural care tratează şi previne apariţia acneeicare rămâne ca urmare problemelor cu coşurile.

Reţetă de gel pe bază de castravete şi aloe

Acest gel care este preparat din castravete şi aloe este un tratament natural antiîmbătrânire,care combină avantajele acestor două ingrediente pentru a regenera celulele pielii şi preveni pierderea elasticităţii. Este uşor de preparat şi poate fi adăugat la rutina de îngrijire regulată pentru a preveni şi combate ridurile şi semnele de îmbătrânire.

-jumătate de cană de apă distilată

-jumătate de cană de castravete,tocat

-jumătate de cană de gel de aloe

-1 capsulă de vitamina E (opţional)

Pune în blender apa distilată,

tocat pe care înainte îl speli,decojeşti şi îndepărtezi seminţele şi gelul de aloe. Amesteci bine până se omogenizează şi adaugi capsula de vitamina E. După ce a devenit un amestec omogen,pune-l într-un recipient cu capac,şi apoi la frigider.

Cum să-l aplici

Înainte de a merge la culcare,spală bine toată faţa cu apă şi săpun. Aplică acest gel prin mişcări circulare şi lasă-l să acţioneze întreaga noapte. Dimineaţa clăteşti cu apă călduţă.

Credit foto:www.steptohealth.com  Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg