Tratament pentru tenul gras

1 69604 original jpg jpeg

Dacă ai tenul gras, probabil te confrunţi cu mai multe probleme, coşurile fiind una dintre ele. Este cea mai persistentă problemă de care orice femeie care are tenul gras se va plânge.

Coşurile sunt cauzate de pori şi de secreţiile de sebum ale tenului gras. Acest tip de ten are glandele sebacee foarte active şi secretă întotdeauna excesiv de mult ulei. Dacă nu este curăţat,va duce la apariţia coşurilor,a acneei şi a punctelor negre.Uleiul secretat de glandele pielii atrage foarte uşor praful din atmosferă. Porii înfundaţi şi praful sunt principalele cauze care duc la apariţia coşurilor. Aşa că,prin curăţarea regulată,tonifierea şi hidratarea pielii cu produse adecvate,coşurile vor fi o amintire.Un regim adecvat de exfoliere,hidratare şi revitalizare este foarte important pentrutipul de ten gras,dar şi o soluţie pentru tratarea porilor înfundaţi.

Tratament pentru tenul gras: Lămâie şi miere

Lămâia este cel mai bun remediu pentru tenul gras. Sucul de lămâie conţine acid citric care poate neutraliza şi controla secreţia de sebum a tenului gras. Are capacitatea de a reduce în mod eficient coşurile. Acidul acţionează pentru a elimina bacteriile dăunătoare,împreună cu reducerea cicatricilor lăsate de acnee.

Mierea are proprietăţi antibacteriene şi poate restabili echilibrul de hidratare a

. Mierea de albine conferă pielii o strălucire naturală,o lasă catifelată,şi în plus,ajută la reducerea porilor.  

Ingrediente

-1 lingură de suc de lămâie

-1 lingură de miere

Mod de preparare

Stoarce lămâia,pe care înainte o speli. Într-un vas pui o lingură de suc de lămâie şi o lingură de miere de albine,pe care le amesteci bine până se formează o pastă. Aplică pe faţă şi pe gât,asta după ce ai curăţat faţa în mod corespunzător. Las-o să acţioneze 15-20 de minute,după care clăteşti cu apă rece.

Se poate observa după prima aplicare reducerea porilor,tenul devenind mai strălucitor şi luminat. În plus,acest tratament ajută la estomparea porilor înfundaţi. Este un tratament eficient şi simplu pentru tenul gras. Dacă aplici această

în mod regulat,o să ţii la distanţă coşurile. Repetă de două ori pe săptămână. Atunci când coşurile nu mai sunt vizibile,repetă tratamentul o dată la două săptămâni.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg