Tratamente de înfrumuseţare la tine acasă

1 70778 original jpg jpeg

De ce să dai banii pe tot felul de produse din comerţ, de cele mai multe ori foarte costisitoare şi pline de substanţe chimice nu tocmai prietenoase cu tenul tău, când poţi apela la măşti din ingrediente naturale?

Mască exfoliantă cu miere

Exfolierea pielii este un proces pe care ar trebui să-l faci săptămânal,fiind esenţial pentru îndepărtarea stratului de celule moarte precum şi a impurităţilor. Dacă ai tenul normal,o mască cu miere şi cu ovăz îţi va lăsa pielea catifelă şi revitaliză.

Amestecă foarte bine o jumătate de ceaşcă de fulgi de ovăz cât mai fini,o lingură de miere de albine,o lingură oţet de mere,o lingură de lapte şi o lingură de seminţe de susan. Aplică masca pe faţă masând uşor şi las-o să acţioneze timp de 10 minute. Îndepărteaz-o cu apă călduţă şi stropeşte-te la sfârşit cu apă rece pentru închide porii.

Citeşte şi:

Fă-ţi o mască din miere caldă!

Ţie ce mască de păr ţi se potriveşte?

Mască cu mentă

Dacă ai tenul gras,acest tratament natural va reduce producţia de sebum şi va împrospăta pielea obosită.

Într-un vas combină o ceaşcă de fulgi de ovăz cu o lingură de flori de lavadă uscate,o lingură de mentă uscată şi două linguri de miere de albine şi ţine-le timp câteva secunde sub blender. Dacă este prea densă mai adaugă o lingură de apă caldă. Întinde bine crema pe faţă şi pe gât pentru 15 minute,după care îndepărtează totul cu apă caldă. Vei fi uimită de rezultatul obţinut.

Mască cu iaurt

Nici tenul sensibil nu este uitat,iar castravetele este cel mai indicat în acest caz,deoarece reduce roşeaţa fără să usuce tenul.

Ai nevoie de un castravete mic,o mână de brânză da vaci scoaptă şi o linguriţă de iaurt care se pun într-un blender. Când totul se transformă într-o pastă se masează uşor pe faţă şi se lasă să acţioneze timp de 5 minute. Se spală cu apă rece.



Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg