Tratamente naturale pentru ochii tăi

1 68627 original jpg jpeg

Pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă, aşa că are nevoie de îngrijire specială. În loc să apelezi la tot felul de creme scumpe, ai la îndemână o serie de soluţii naturale, deloc costisitoare.

Ceaiul de muşeţel,verde sau negru are efect antiinflamator

Redu roşeaţa  din jurul ochilor cu ajutorul pliculeţelor de ceai negru sau verde. Acestea conţin taninuri,substanţe antiinflamatoare,precum şi cofeină,care-ţi revigorează ochii. Vasele de sânge se vor strânge,iar ţesutul nu va mai fi la fel de „pufos”. Pliculeţele cu ceai vor fi înmuiate în apă caldă pentru un minut,după care vor sta la congelator 10 minute. Se aplică pe ochi timp de 15 minute,Pentru un efect calmant urmează aceeaşi paşi,dar cu pliculeţe cu ceai de muşeţel.

Linguri reci pentru ochi „pufoşi”

Tot pentru ochii „umflaţi” este recomandat remediul cu linguri reci. Ţine-le în apă cu gheaţă timp de 5 minute după care le pui cu scobitura în jos pe ochi. Pe măsură ce lingura se încălzeşte o înlocuieşti cu alta,ce a fost menţinută în apă cu gheaţă. Continuă tratamentul până când ochii nu vor mai fi la fel de umflaţi.

Laptele micşorează vasele de sânge

Ai nevoie de lapte cât mai gras,deoarece chiar această grăsime este cea care înlătură roşeaţa caracteristică ochilor iritaţi.

Se îmbibă două discuri demachiante cu lapte rece,se storc uşor şi se pun pe ochi timp de 15 minute. Se repetă tratamentul de 4-5 ori până când roşeaţa este înlăturată complet.

Citeşte şi:

Trucuri ca să-ţi învingi poftele alimentare

Dieta detoxifiantă de sezonRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg