Trucul din Japonia pentru un păr perfect

1 76674 original jpg jpeg

Un păr sănătos şi bogat e ceea ce-şi doreşte orice femeie. Din păcate, agitaţia cotidiană ne face să-i acordăm podoabei capilare mult mai puţină atenţie decât are nevoie şi, prin urmare, părul nostru e, de multe ori, fad, fragil şi inestetic.

Ei bine, nişte producători de cosmetice din Japonia sar în ajutorul nostru cu un ingredient minune, la care nu ne-am fi gândit niciodată. Asta pentru că aproape nimeni nu pune accentul pe apă în procesul de îngrijire a părului. Da, ei susţin că apa pe care o folosim atunci când ne spălăm este la fel de importantă precum şamponul, balsamul, masca sau oricare alt tratament pe care îl folosim pentru un păr lung şi sănătos.

De aceea, această companie produce o aşa numită ”apă de păr”, care conţine proteine, foarte multe vitamine, minerale şi antioxidanţi şi care – surpriză! – este obţinută din spălarea orezului. Această apă, numită ”Yu-Su-Ru”, este folosită încă din 2008 în Japonia şi a dat rezultate uluitoare.

Aşadar, dacă vă pregătiţi să face orez, nu vă grăbiţi să aruncaţi apa folosită. Ea e ideală atunci când vă spălaţi pe cap, aplicându-se timp de două minute pe părul şamponat în prealabil. Potrivit cercetătorilor japonezi, apa aceasta îţi va face părul să fie mai strălucitor şi mult mai puternic.

Descoperă cum trebuie aplicat produsul pe păr, dar şi cât costă pe okmagazine.ro.

Sursa foto: beautyboxmagazine.comRecente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg