Transparenţa, noul trend al verii

1 46184 original jpg jpeg

Vara aceasta se poartă hainele transparente, materialele fine şi pline de feminitate. Iată ce ar trebui să ai în garderobă!

Rochii diafane

Se poartă piesele transparente şi colorate,fie că e vorba de topuri vaporoase şi lejere,rochii diafane sau bluze mai lungi.

Pentru a nu cădea în capcana vulgarităţii,designerii au optat pentru hainele transparente create din mai multe straturi,care dau o notă de mister şi feminitate.

De asemenea,pe sub hainele prin care se vede totul,poţi purta o bluză din aceeaşi paletă de culori,într-unton mai închis sau mai deschis,creând astfel contraste de efect.

Aplicaţii din dantelă

Materialele care primează în acest sezon sunt voalul,dantela,mătasea,şifonul şi organza,în nuanţe deschise,pastelate,precum lila,verde,galben,bleu sau roz.

Pentru ţinuta de seară este potrivită o combinaţie de materiale transparente cu materiale opace,care să-ţi acopere anumite zone,dând un aer de eleganţă şi de romantism. Se poartă aplicaţiile din dantelă fine:un tiv delicat, breteluţe subţiri sau un cordon pe talie. Orice piesă vestimentară capătă un rafinament aparte dacă este decorată cu dantelă.

Combinaţii îndrăzneţe

Pentru că transparenţa este una din temele centrale ale sezonului,marile case de modă propun colecţii în care accentul cade pe materialele fine, vaporoase, asortate cu încălţări cu motive de inspiraţie tribală.

Culorile hainelor sunt foarte vii, în nuanţe de galben, fucsia, albastru şi portocaliu, în stilul

anilor '70-'80.

Extrasfat

Accesoriile contează. Fie că e vorba de o curea îngustă, o geantă mică sau bijuterii cu strasuri strălucitoare,acestea te vor ajuta să radiezi feminitate, frumuseţe şi rafinament.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg