Trucuri de înfrumuseţare neobişnuite folosite de divele de altădată

1 shutterstock 733319185 jpg jpeg

Multe femei au secretele lor de înfrumuseţare care le ajută să arate grozav. Uneori, cele mai ciudate sfaturi şi trucuri sunt cele care funcţionează cel mai bine. Dacă ai testat diverse loţiuni pentru corp şi creme, dar cauţi ceva nou, pune la încercare şi aceste trucuri neconvenţionale pe care le-au folosit actriţele din prima jumătate a secolului al XX-lea!

Una dintre concurentele unui concurs de frumuseţe a mărturisit că a pus puţină vaselină pe dinţi pentru a zâmbi mai mult. Din cauza vaselinei, se simţea inconfortabil cu gura închisă, astfel încât continua să zâmbească. Vedetele de cinema din secolul al XX-lea n-au fost mai puţin inventive în încercarea lor de a-şi menţine frumuseţea, dar unele dintre trucurile lor sunt uimitoare.

Marlene Dietrich avea propria versiune de lifting

În jurul anului 1940, chirurgia plastică era la începuturile ei, aşa că Marlene Dietrich a găsit propriul ei înlocuitor pentru lifting, care era şi sigur. Folosea bandă chirurgicală pentru a-şi trage pielea, ţinând banda ascunsă pe linia părului sau sub o perucă. Pentru a-şi menţine pielea întinsă, actriţa şi-a trecut un lanţ subţire de aur sub bărbie şi în spatele urechilor pentru a trage înapoi pielea lăsată. În acest mod, arăta cu câţiva ani mai tânără. Dietrich punea şi puţin praf de aur adevărat pe perucile ei pentru un efect deosebit în faţa camerelor.

Joan Crawford mesteca gumă tot timpul

O actriţă populară în anii '30, Joan Crawford făcea orice era necesar pentru a arăta uimitor. Îşi stropea faţa de 25 de ori cu apă rece ca gheaţa după ce se spăla dimineaţa, apoi aplica o cremă hidratantă. De asemenea, folosea lămâi cu care îţi freca bine coatele pentru a le păstra netede. Obişnuia să mestece aproape permanent gumă pentru a-şi întări maxilarul.

Brigitte Bardot avea un stil propriu de ondulare a şuviţelor

Actriţa franceză era renumită pentru buzele pline, ochii evidenţiaţi cu creionul dermatograf şi părul blond, cu volum pe care îl coafa într-un mod deosebit. Se spune că folosea propria salivă în timp ce-şi ondula părul. O aplica pe şuviţele mai lungi de păr care îi încadrau faţa, apoi le răsucea şi le prindea în spatele urechii. Le lăsa pentru puţin timp şi le desprindea pentru a obţine acele bucle inconfundabile.

Marilyn Monroe îşi minimiza spălarea părului

Vedeta avea o mulţime de trucuri pentru a-şi evidenţia frumuseţea. Pentru a-şi păstra nuanţa părului, Monroe a minimizat spălările prin tamponarea rădăcinilor firelor de păr cu pudră de talc. Actriţa şi-a dorit întotdeauna gene mai lungi şi mai voluminoase, fără ajutorul aplicaţiilor. Pentru a avea un aspect cât mai natural, tăia genele false pe jumătate şi le aplica doar la colţurile exterioare ale ochilor.

Pentru a avea un decolteu frumos când purta rochii decoltate, Monroe avea un program de îngrijire special pe care-l urma în fiecare dimineaţă. Ridica greutăţi de 5 kilograme deasupra capului de 15 ori. În plus, purta sutien în timpul somnului, pentru a preveni lăsarea sânilor. Cu toate acestea, s-a dovedit recent că nu este un truc eficient.

Jacqueline Kennedy îşi peria părul de 75 de ori zilnic

Ea avea mai multe trucuri de înfrumuseţare. De pildă, nu se culca niciodată machiată, ci folosea un produs de demachiere, apoi unul pentru exfoliere, pe care îl lăsa să acţioneze 2 minute. De asemenea, nu se aşeza în pat fără să-şi perie părul de 75 de ori în fiecare seară. Săptămânal, în fiecare zi de joi, se ocupa pesonal de îngrijirea unghiilor şi părului ei.

Rita Moreno avea un întreg ritual pentru a combate acneea

Actriţa portoricană Rita Moreno a devenit cunoscută pentru rolurile ei din „Poveste din cartierul de vest‟ şi „Cântând în ploaie‟. În tinereţe, avea o piele foarte grasă, predispusă la acnee. De aceea, era nevoită să respecte un anumit program care implica aplicarea luminii ultraviolete, urmată de frecarea feţei cu acetonă, folosind tifon, în fiecare zi. Era un tratament foarte dur pe care-l aplica pentru exfolierea tenului. În prezent, Rita Moreno, ajunsă la vârsta la 89 de ani, preferă să-şi păstreze machiajul cât mai natural şi foloseşte un produs de curăţare, urmat de o cremă hidratantă pentru ten.

FOTO: ShutterstockRecente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg