Trucuri naturale pentru îndepărtarea machiajului

1 68961 original jpg jpeg

Demachierea este obligatorie, aşa că există mai multe modalităţi de-a elimina machiajul, fără a recurge la produse cumpărate din magazine, care conţin ingrediente care fac rău pielii. Află cum să faci un demachiant chiar la tine acasă.

Cum să îndepărtezi machiajul de pe faţă:

Totul depinde de cât de mult machiaj ai aplicat pe faţă şi mai presus de toate,în ce zonă este cel mai mult. Dacă eşti o persoană care foloseşte mult rimel şi creion de ochi,s-ar putea să ai nevoie de mai mult timp pentru demachiere,deoarece de cele mai multe ori,tind să fie rezistente la apă. Acelaşi lucru se întâmplă dacă dai prea mult ruj pe buze,mai ales dacă este unul de calitate şi rezistent.Pentru restul feţei este mai uşor. Te speli bine cu apă caldă şi săpun neutru pentru a îndepărta stratul de machiaj şi a curaţa bine pielea. Spălarea nu va elimina în totalitate machiajul,aşadar,trebuie să te demachiezi,lăsând astfel pielea frumoasă,radiantă,luminoasă şi curată.Nu te băga la somn niciodată fără să te demachiezi,deoarece noaptea pielea are nevoie să respire. În plus,o să apară petele,deoarece nu permiţi porilor să respire. Acest lucru va duce la piele mai grasă şi există riscul de a dezvolta acnee,coşuri şi puncte negre. Chiar dacă eşti foarte obosită,demachierea nu durează mai mult de 5 minute.

Reţete de demachiante naturale: 1. Cu iaurt

Pune un strat de iaurt pe faţă,lasă-l să acţioneze 10 minute,apoi îndepărtezi cu o dischetă de bumbac pe care-o uzi cu puţină apă caldă.

2. Cu lapte cald

Încălzeşte câteva linguri de lapte şi cu ajutorul unei dischete de bumbac pe care o înmoi în lapte,aplici pe faţă,dar nu apăsa foarte tare în special în zona ochilor,deoarece este o zonă sensibilă. Nu uita să clăteşti bine după ce termini demachierea.

3. Cu ulei de măsline

Acesta este cel mai bun demachiant pentru persoanele care au tenul uscat. Pune câteva picături de ulei de măsline pe faţă şi întinde-l pe toată suprafaţa,masând uşor,cu ajutorul unei dischete îmbibate cu apă caldă.

Dacă faţa devine prea uleioasă,clăteşte cu apă caldă şi un săpun neutru. Uleiul de măsline este excelent pentru demachiere,deoarece nu irită.

4. Cu ulei de migdale

Acesta este perfect pentru femeile care au tenul gras. Nu afectează pielea,deoarece nu o face mai grasă. Se aplică precum uleiul de măsline.

 5. Cu muşeţel şi ulei de măsline  

Trebuie să prepari o infuzie de muşeţel şi o laşi să se răcească. Înmoi o dischetă de bumbac şi adaugi câteva picături de ulei de măsline,apoi începi demachierea,în special în zona ochilor. Are grijă de zona sensibilă şi reduce cearcănele.

Credit foto:www.steptohealth.comRecente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg