Trucuri pentru păstrarea culorii părului vopsit

1 78381 original jpg jpeg

Fie că vopsirea părului reprezintă o necesitate pentru tine, ajutându-te să acoperi firele albe, sau doar o modalitate prin care îţi poţi schimba înfăţişarea, cu siguranţă îţi doreşti ca aceasta să dureze cât mai mult timp. Iată care sunt trucurile care te ajută să te bucuri de o culoare frumoasă şi strălucitoare!

Foloseşte produse de protecţie

Acestea nu sunt doar un moft, ci mai degrabă ar trebui folosite de fiecare dată când foloseşti foehnul, placa de păr, ondulatorul sau peria electrică. Totodată, există şi şampoane şi balsamuri special concepute, care reţin pigmentul de culoare în interiorul firului de păr. Evită să foloseşti produsele de îngrijire care au trecute pe lista de ingrediente alcoolul sau sulfaţii.

Spală-ţi părul mai rar

O parte din vopsea se duce odată cu fiecare spălat. Asigură-te că nu îţi speli părul mai des de 3 ori pe săptămână dacă îţi doreşti să te bucuri de o culoare frumoasă pentru mai mult timp. Dacă ţi se îngraşă rapid părul, foloseşte un şampon uscat între spălări.

Stai departe de piscină

De ce? Apa din piscină conţine cantităţi mari de clor, de aceea efectul va fi acela de a-ţi decopora părul, stricând culoarea obţinută la salon sau acasă. Dacă ai părul blond, acesta va căpăta o culoare verzuie, inestetică, pe care cu siguranţă nu ţi-o doreşti. Înainte de a merge la piscină, aplică balsam sau ulei pe păr şi prinde-l în vârful capului.

Clăteşte cu apă rece

Dacă obişnuieşti să îţi speli şi să îţi clăteşti părul cu apă fierbinte, ar fi bine să schimbi acest obicei. Apa rece va închide cuticulele firului de păr şi îl va face să devină mai elastic şi mai strălucitor. De asemenea, poţi folosi la ultima clătire zeamă de lămâie.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg