Păr vopsit? Aşa îl aduci la viaţă!

1 46989 original jpg jpeg

Părul tău este uscat şi lipsit de strălucire în urma vopsirilor repetate? Iată câteva trucuri pentru a-i reda vitalitatea.

Pe aceeaşi temă:

Ce mănânci ca să ai un păr superb

Cură de întinerire pentru părul tău

O tunsoare nouă

Taie-ţi vârfurile cel puţin o dată la două luni. Părul se degradează destul de repede,iar vârfurile despicate îl fac să arate decolorat şi lipsit de strălucire. Alege o tunsoare potrivită feţei tale (dacă ai faţa ovală,alege o tunsoare în scări,iar pentru o faţă rotundă,ideală este o tunsoare dreaptă) şi-ţi vei putea aranja părul mult mai uşor.

Încearcă şuviţele!

Pentru a prelungi perioada dintre vopsiri,alege şuviţele în locul unei culori uniforme. Acestea sunt uşor de întreţinut şi,în plus,vor da reflexe părului tău şi totodată volum. Încearcă şuviţe în două nuanţe complementare,pentru a se amesteca cu părul tău natural. În felul acesta,rădăcinile vor fi mai puţin evidente pe măsură ce cresc.

Peria potrivită

Când alegi peria,optează pentru una de calitate! Deşi este mai scumpă,merită investiţia. Periile din păr natural acţionează mai delicat asupra părului şi a scalpului. Şi încă ceva:cu cât părul tău este mai lung,cu atât peria trebuie să fie mai mare,iar dacă părul tău se încurcă,foloseşte un pieptene cu dinţii rari.

Foloseşte o mască reparatoare

Îţi poţi prepara o mască dintr-o banană coaptă bine,două linguri de iaurt,două linguriţe de ulei din germeni de grâu,o linguriţă de miere de albine,două linguriţe de lapte condensat şi trei picături de ulei esenţial de ylang-ylang. Amestecă ingredientele cu mixerul şi aplică masca pe părul spălat. Las-o să acţioneze timp de o oră,după care clăteşte cu apă din abundenţă.

Îngrijire specială

Este indicată folosirea la fiecare spălare a unui balsam care conţine proteine,glicerină şi pantenol. Acesta se aplică de la jumătatea firului de păr în jos,mai ales dacă ai părul gras. De obicei,este degradată partea de jos,de la vârf până la jumătate,rădăcinile fiind sănătoase. Aplicarea balsamului la rădăcină nu ar face decât să îngraşe părul.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg