Trucuri revitalizante pentru piele

1 70378 original jpg jpeg

Odată cu schimbarea de sezon, este important să schimbăm rutina de frumuseţe. Tenul are mereu nevoie de impuls şi perfecţionare pentru a radia. Dar, chiar dacă eşti mulţumită de produsele folosite, alege să faci o schimbare, una care este mereu bine venită.

Cele mai multe măşti faciale şi de păr le poţi face cu ingrediente pe care le ai în bucătărie,fiind cele mai eficiente şi,în plus,sunt naturale. Acestea lasă pielea catifelată şi strălucitoare.

Oţetul de mere

Acesta este recomandat celor care au părul deschis la culoare. După ce ai spălat părul cu şampon şi l-ai clătit,amestecă într-un vas jumătate de cană de oţet de mere cu o cană de apă. Acesta ajută la îndepărtarea acumulată de la produsele din şampoanele comerciale,balsamuri şi alte produse pentru păr pe care le folosim zilnic. Lăsăm să acţioneze jumătate de oră,după care clătim bine părul cu amestecul,şi aplicăm balsamul.

Exfoliant pentru corp pe bază de zahăr

Multe dintre exfoliantele de pe piaţă,chiar şi cele naturale,sunt uleiul şi untul pe bază de shea. Acestea sunt uimitoare şi lasă pielea hidratată,dar de multe ori rămâne un strat uleios pe piele. Dar a venit primăvară şi este sezonul în care purtăm fuste,rochiţe şi pantaloni scurţi,de aceea ar trebui să aplicăm untratamentvechi şi simplu,pe bază de zahăr.Aplicarea de zahăr atunci când pielea este umedă este una dintre cele mai eficiente metode de exfoliere. Acesta ajută la formarea de abraziune pe piele pentru îndepărtarea pielii moarte. Tot ce trebuie să faci este,ca după ce ai făcut duş,să freci pielea cu zahăr.

Mască de păr cu avocado şi gălbenuş de ou

Ştim că măştile pentru păr nu sunt potrivite pentru toate tipurile de păr,şi de aceea,de multe ori,trebuie să aplici una potrivită părului tău. Tot ce trebuie să faci este să prepari o pastă din pulpa avocadoului cu gălbenuşul oului,pe care o aplici pe părşi o laşi să acţioneze jumătate de oră.

Avocadoul este bogat în grăsimi sănătoase şi vitamina B,iar ouăle conţin grăsimi şi proteine,care ajută la întărirea firului de păr. Această mască adaugă catifelare şi strălucire părului.

  

Mască facială pe bază de miere şi lămâie

Primăvara,pielea are întotdeauna nevoie de o schimbare după iarnă. Are nevoie de o exfoliere,de estompare a orice modificare de culoare şi reîntinerirea tenului. Masca facială pe bază de miere şi lămâie este cea care te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o lingură de miere cu sucul de la o jumătate de lămâie. Aplică pasta obţinută pe faţă şi o laşi să acţioneze 20-30 de minute,apoi clăteşti cu apă caldă. Această mascăva lăsa tenul luminat şi catifelat.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg