Uleiul de măsline vă întăreşte unghiile

1 48073 original jpg jpeg

Nu contează dacă eşti sau nu persoană publică, dacă nu intri în contact cu prea mulţi oameni, la serviciu, dacă eşti căsătorită sau nu. Fiecare femeie trebuie să se îngrijească. Şi e simplu, fără prea mult timp pierdut sau bani cheltuiţi. Prezentatoarea emisiunii „Poveştiri adevărate” de la Acasă Tv ne spune secretul ei.

„Nu sunt fan declarat al saloanelor de înfrumuseţare,dar asta nu înseamnă că nu am grijă de tenul,părul şi corpul meu. Nu îţi trebuie neapărat creme scumpe sau vizite săptămânale la coafor,pentru că poţi avea grijă de tine şi acasă,cu măşti naturale,făcute rapid,uşor şi deloc costisitor”, spune Ioana Maria Moldovan.

Gălbenuş de ou şi ulei de măsline, pentru ten

Pentru că are un ten sensibil,vedeta Acasă Tv îşi hidratează în fiecare dimineaţă cu cremă faţa şi ochii,iar seara obligatoriu se demachiază şi foloseşte cremă de noapte. „Cred că acestea sunt două etape importante peste care nicio femeie nu ar trebui să treacă,indiferent dacă se machiază sau nu. La sfârşitul săptămânii îmi prepar o mască naturală făcută de mine. Frec un gălbenuş de ou cu o linguriţă de ulei de măsline,apoi aplic pe faţă,pe gât şi pe decolteu. După 15 minute,mă clătesc cu ceai de muşeţel”, spune Ioana Maria.

Mască vitaminizantă, pentru păr

Părul prezentatoarei trece şi el,zilnic,printr-un adevătat proces:uscat,fixativ,tot arsenalul. Aşa că trebuie să îi acorde o atenţie deosebită. O dată pe lună, aplică o mască făcută în casă dintr-un căpăcel de ulei de ricin, 5 picături de vitamina A, o folie de capsule de vitamina E, două linguri de ulei de măsline şi două gălbenuşuri de ou. „Face minuni pentru părul deteriorat”, promite vedeta.

"Fac acest tratament de trei ori pe săptămână"

Pentru Ioana Maria Moldovan,mâinile sunt cartea de vizită a unui om. Ea, din păcate, are nişte unghii uscate care se rup foarte repede. „Într-o perioadă îmi era chiar ruşine de unghiile mele. Sufeream când vedeam ce manichiură au prietenele mele. Am încercat fel şi fel de tratamente. Până la urmă,am găsit soluţia salvatoare:îmi bag mâinile în ulei de măsline călduţ, timp de 15 minute,iar apoi aplic o cremă de unghii hidratantă. Fac acest tratament de trei ori pe săptămână”, explică. Şi mâinile le răsfaţă cu un amestec din pudră de argilă, miere şi ulei de măsline.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg