Uleiuri care-ţi protejează pielea de soare

1 58409 original jpg jpeg

E vară, soare şi fiecare dintre noi visează la o piele bronzată. Este bine să ştii că razele sorelui pot dăuna sănătăţii pielii.De aceea este bine să te protejezi.

Pe lângă cremele cu protecţie solară,poţi apela şi la uleiuri. Iată care sunt acestea!

Uleiul din seminţe de morcov

Este un ulei vegetal bogat în antioxidanţi şi care are proprietăţi antiseptice. Produsele cu ulei de seminţe de morcov au un factor de protecţie solară SPF 38-40. Acest tip de ulei este recomandat persoanelor care au tenul uscat şi lipsit de vitalitate.

Citeşte şi:

Cum fortifici pielea de pe gât şi decolteu

Cum îţi îngrijeşti pielea înainte de epilare

Uleiul din seminţe de zmeură

Este un ulei esenţial,bogat în acizi graşi Omega-3 şi Omega-6. Pe lângă faptul că acest ulei protejează pielea de soare,previne şi apariţia vergeturilor.

Uleiul din germeni de grâu

Are un factor de protecţie solară SPF 20. Acesta oferă pielii vitamina E,iar datorită antioxidanţilor naturali repară celulele deteriorate.

Uleiul de avocado

Conţine un procent ridicat de grăsimi mono-saturate. Acestea formează un strat protector la suprafaţa pielii pentru a preveni bronzarea. Uleiul de avocado are factor de protecţie solară SPF 15.

Uleiul de soia

De obicei este folosit în bucătăria chinezească. Atunci când este utilizat pe piele,acesta o hidratează,dar,în acelaşi timp,o protejează de razele soarelui,având un factor de protecţie SPF 10.

Uleiul de nucă de cocos

Este unul dintre uleiurile naturale cele mai versatile. Acesta se foloseşte atât la gătit,dar se utilizează şi în măştile pentru păr şi ten. Uleiul de nucă de cocos îţi protejează pielea de razele soarelui,având un factor de protecţie SPF 8,dar îţi apără şi părul de daunele produse de soare.

Uleiul de măsline

Este cel mai sănătos uleipentru inimă. Atunci când vine vorba de piele,uleiul de măsline oferă protecţie solară,iar datorită antioxidanţilor pe care îi are,previne îmbătrânirea celulelor.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg