Ultima alegere vestimentară. În ce rochie a fost înmormântată Marilyn Monroe? Era preferata ei!

1 marilyn png png

Bomba sexy a Vechiului Hollywood a murit pe 4 august 1962, la numai 36 de ani. Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit acasă la ea şi, conform autopsiei, decesul a fost cauzat de o supradoză accidentală.

Unii au suspectat că legendara actriţă şi-a luat singură viaţa, dar n-au existat niciodată destule dovezi care să demonstreze asta. Înmormântarea a fost organizată de fostul ei soţ Joe DiMaggio, sora ei vitregă şi managerul pe care l-a avut la Hollywood. Ce decizii au luat aceştia în privinţa ţinutei superstarului hollywoodian?

Trupul neînsufleţit al lui Marilyn Monroe a fost depus pe 8 august la Capela Westwood Village Mortuary, iar ceremonia funerară care a urmat a fost urmărită de vreo 30 de persoane, toate apropiate regretatei actriţe.

Printre cei prezenţi la înmormântare s-au numărat mentorul acesteia, profesorul de actorie, PR-ul, avocatul, menajera şi psihologul. Un elogiu emoţionant a fost susţinut de actorul Lee Strasberg, care a descris-o pe Monroe ca pe "o persoană caldă, impulsivă şi timidă, sensibilă şi cu teama de-a fi respinsă, însă plină de viaţă şi în căutarea împlinirii".

Eunice Murray, menajera vedetei, a ajutat din plin la pregătirile pentru înmormântare. În cartea scrisă de ea, "Marilyn: The Last Months", fosta angajată a starului hollywoodian şi-a amintit zilele dinaintea înmormântării lui Marilyn. Sora vitregă a acesteia, Berniece Miracle, a fost cea care a trebuit să decidă hainele în care Monroe avea să fie înmormântată.

Miracle a întrebat-o pe Murray unde erau rochiile albastre ale actriţei, deoarece aceasta era culoarea preferată a lui Marilyn, iar fosta menajeră a răspuns că n-avea niciuna de o asemenea nuanţă, Monroe nepurtând niciodată albastru în ultima perioadă din viaţa ei.

Alegerea evidentă a fost rochia preferată a lui Monroe, adică cea pe care aceasta o purtase la o conferinţă de presă la care participase în Mexic, în luna februarie a acelui an. Despre ce rochie era vorba?

Rochia cu pricina a fost realizată de designerul italian Emilio Pucci şi era de-un verde palid, plăcut la vedere. Aşadar alegerea vestimentară n-a fost dificilă. A fost aleasă această ţinută flatantă, la care s-a adăugat o eşarfă pusă în jurul gâtului. Machiajul vedetei decedate a fost făcut de make-up artistul ei personal, Allan "Whitey" Snyder, care i-a promit acesteia exact acest lucru cu nişte ani înaintea morţii sale.

La începutul anilor '50, Marilyn şi Whitey stăteau de vorbă, la un moment dat, iar actriţa i-a pus acestuia în vedere: "Promite-mi că, dacă se întâmplă ceva cu mine, te rog să nu laşi pe nimeni să se atingă de faţa mea în afară de tine. Promite-mi că tu îmi vei face machiajul, ca să arăt cât mai bine posibil". Monroe a fost înmormântată într-un sicriu de culoarea bronzului.Recente

David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg