Un nou început. Adevărul despre relaţia pe care Paris, fiica lui Michael Jackson, o are cu mama ei

1 paris jackson 1 jpg jpeg

A avut o copilărie specială, marcată de controversele şi excentricităţile Regelui Pop, care era nimeni altul decât tatăl ei. Însă nu numai Michael Jackson şi-a pus amprenta pe viaţa tinerei, ci şi Debbie Rowe, cea care a adus-o pe lume, începe să facă acelaşi lucru. Chiar aşa, în ce relaţii mai este cu mama ei?

În urmă cu numai câteva zile, Paris Jackson a vorbit despre mediul deosebit în care a crescut. Prezentă în emisiunea online Red Table Talk, fiica lui MJ a dezvăluit că a fost nevoită să apeleze la psiholog, pentru a-şi trata sindromul post-traumatic de care suferă încă de pe vremea când era mică şi era urmărită, cu tatăl ei, de paparazzi.

Paris a mărturisit că s-a trezit, într-o bună zi, panicându-se la auzul zgomotelor pe care le fac blitz-urile aparatelor foto. „Am fost tot timpul într-o situaţie tensionată din cauza anxietăţii mele sociale... Am halucinaţii auditive atunci când aud sunetul blitz-ului şi sufăr de paranoia severă”, a recunoscut ea în faţa gazdei emisiunii, Willow Smith.

După ce a murit Michael, pe 25 iunie 2009, Paris – care avea atunci numai 11 ani – s-a dus să locuiască cu bunica ei, Katherine Jackson, moment în care întreaga ei viaţă a fost dată peste cap pentru simplul motiv că familia ei era membră a sectei Martorii lui Iehova. Educaţia religioasă pe care a primit-o fix în anii ei de adolescenţă a fost un impediment în momentul în care Paris a început să aibă parteneri amoroşi atât de sex masculin, cât şi de sex feminin.

„Familia mea e foarte religioasă şi întreaga chestie cu homosexualitatea este tabu pentru ei, nu se vorbeşte despre aşa ceva şi nici nu se acceptă acest lucru. Dar am ajuns într-un punct în care îi respect şi îi iubesc aşa cum sunt. Le respect punctul de vedere şi religia”, a adăugat Paris.

Fiica lui Michael Jackson a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu mama ei, Debbie Rowe, care a fost căsătorită cu superstarul muzical timp de trei ani. Paris a mărturisit că a avut contact minim cu mama ei în toată viaţa ei. Însă, chiar dacă n-a fost crescută de Rowe, se bucură de legătura pe care o dezvoltă acum: „Îmi place că încep să o cunosc, să-mi dau seama cât de asemănătoare suntem amândouă. Descopăr ce fel de muzică ascultă, îi place muzica country şi cea folk. Îi mai trimit şi chestiile la care lucrez eu... Arătăm foarte asemănător noi două!”, a continuat aceasta. Relaţia mamă-fiică funcţionează perfect deoarece Rowe are o atitudine deschisă şi relaxată, nu pune deloc presiune pe copilul ei. „E mişto s-o am ca prietenă. E foarte relaxată şi-mi place mult asta la ea”, a declarat Jackson.

Debbie şi Michael Jackson s-au căsătorit în 1996 şi au divorţat în 1999, când cântăreţul a primit custodie întreagă pentru Paris şi fratele ei, Prince Michael. Conform celor relatate de ABC News, MJ a încheiat un acord cu fosta lui soţie să-l lase pe el să crească copiii.

După moartea superstarului, însă, s-a tot speculat că Rowe va încerca să câştige custodia copiilor ei, însă a ajuns la o înţelegere cu bunica Katherine Jackson, care să-i permită doar dreptul de a-i vizita. Iar aceste vizite au dat naştere unei relaţii între mamă şi cei doi copii ai ei pentru prima dată de când aceştia au venit pe lume. Un nou şi frumos început, nu-i aşa?

Foto - Paris Jackson Instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg