Unora nu le prieşte succesul la Hollywood. Ce i-a făcut pe actorii copii celebri din anii `90 să renunţe la o carieră promiţătoare

1 profimedia 0043149409 jpg jpeg

O parte dintre actorii copii au renunţat la cariera de la Hollywood şi au avut o viaţă mai liniştită.

Mulţi dintre noi care am crescut în anii '90 am fi avut copilării foarte diferite fără vedetele copii din filmele şi emisiunile televizate preferate. În acel deceniu, au fost create de copii pentru copii momente speciale de divertisment. Oricât de frumoase ar fi aceste amintiri pentru noi, mulţi dintre actorii copii care au ajuns faimoşi în anii '90 au părăsit cariera în actorie. Toţi au avut motivele lor pentru a pleca. Află de ce unele dintre foste vedete au decis să lase în urma lor Hollywoodul!

Mara Wilson a fost deprimată după primele roluri de succes

În anii '90, Mara Wilson şi-a lansat cariera la Hollywood, jucând în filme ca „Doamna Doubtfire”, „Matilda” şi „A Simple Wish”. Cu toate acestea, ea nu a continuat să acţioneze cu normă întreagă până la maturitate. Wilson a spus într-un interviu că a continuat să joace după moartea mamei sale din 1993, deoarece a fost „singura constantă” din viaţa ei, dar a fost greu să accepte faptul că a fost respinsă pe măsură ce a îmbătrânit.

„Eram foarte deprimată, foarte neliniştită. Abia îmi amintesc când a apărut „Matilda”. Am doar amintiri vagi despre premieră şi mi-a fost foarte greu. Deci cred că am fost cu siguranţă dezamăgită de actorie, de Hollywood, cu toate că m-a sprijinit. Nu ştiam cum să mă comport”, a spus ea.

Deşi Wilson a continuat să dea voce unor personaje animate, în prezent, ea se concentrează mai mult pe scris, inclusiv buletine informative.

Mary-Kate şi Ashley Olsen au vrut să aibă mai mult control

În anii '90, surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen au construit un imperiu. Ceea ce a început ca un concert s-a transformat în mai multe filme televizate şi comedii. Totuşi, până la sfârşitul anilor adolescenţei, gemenele Olsen s-au săturat să fie megastaruri. Mary-Kate şi Ashley nu mai dau interviuri, dar, în 2013, ele au declarat că vor să aibă mai mult control asupra carierei lor decât au putut să aibă ca actriţe.

Citeşte şi:

Cum se lucrează cu actorii copii la Hollywood şi ce au voie să facă micuţii pe platourile de filmare?

„Citeam scenariile şi spuneam celor care ne reprezintau: Trebuie să facem lucrurile 100%. Nu simţim că putem oferi 100% din timpul nostru", a spus Ashley. „Nu ne simţim bine când nu putem controla produsul final”, a adăugat Mary-Kate.

Astăzi, ele se concentrează pe obiectele lor vestimentare şi de brandul lor, The Row, iar sora mai mică, Elizabeth Olsen, este actriţa familiei.

Jake Lloyd devenise victima bullyingului

Lloyd a devenit celebru instantaneu când a fost distribuit în rolul lui Anakin Skywalker în „The Phantom Menace” din „Războiul Stelelor”, dar faima l-a condus la decizia de a se retrage din actorie, aşa cum a explicat într-un interviu din 2012. „Unii copii erau răi cu mine. Imitau sunetul unei săbii laser de fiecare dată când mă vedeau. Era o nebunie! Întreaga mea viaţă şcolară a fost un iad şi a trebuit să dau până la 60 de interviuri pe zi", a mărturisit el.

Lloyd a continuat să rămână în afara reflectoarelor, dar în 2020, mama sa, Lisa Lloyd, a lansat un update despre el. „Am dori să mulţumim tuturor pentru cuvintele lor amabile, sprijinul şi bunăvoinţa lor. Jake a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoică, dar, din păcate, are şi un simptom numit anosognozie care provoacă o lipsă de perspectivă asupra bolii sale", a scris în comunicat. „Acest lucru se adaugă unei perioade foarte dificile care a urmat după pierderea surorii mai mici, Madison. Toţi lucrăm din greu pentru a-l ajuta în acest sens. Jake va continua să progreseze datorită dragostei şi sprijinului pe care i-l vei arăta în continuare. "

Au apărut în ecranizări de succes, însă acum au o altă meserie. Cu ce se ocupă astăzi „copiii-minune‟ de la Hollywood

Amber Scott a preferat să stea în spatele camerelor de filmare

Singurul rol al lui Amber Scott a fost Maggie din continuarea peliculei „Peter Pan” din 1991, „Hook”. A mai dat voce unui personaj dintr-un documentar din 1995, „The American Experience”. De atunci, ea nu a mai jucat deloc. Scott a continuat să lucreze puţin în industria divertismentului, dar nu în faţa camerelor de luat vederi. A fost producătoarea unui scurtmetraj numit „Cannonball”, în 2019. „În prezent, lucrez la patru proiecte: un film de comedie despre un hacker care se răzbună pe fosta lui parteneră, un sezon al unei serii despre asistenţii medicali din războiul din Vietnam şi două scurt metraje (un copil al lucrătorilor migranţi care aspiră să fie bucătar şi un thriller despre o cameră de hotel bântuită). Scriu în mai multe genuri diferite, cu o gamă largă de personaje, dar scopul meu este să accesez teme universale care creează empatie", a scris ea.

FOTO: Profimedia



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg