Vedete care s-au comportat nepoliticos în restaurante. „O ființă oribilă!‟

Multe celebrități frecventează restaurantele, însă nu toate sunt politicoase cu personalul localurilor. Există vedete cărora li s-a interzis accesul în anumite restaurante după ce au manifestat un comportament grosolan! 

image

În restaurantele apreciate ajung multe vedete cu pretenții, iar angajații acestora pot observa cum se comportă celebritățile când nu se află în preajma camerelor de filmat. 

Anna Wintour

Redactorul-șef al revistei americane „Vogue‟, Anna Wintour, a fost descrisă de un chelner drept „o ființă absolut oribilă!‟, iar comportamentul său a fost caracterizat ca fiind „nepoliticos‟ de întregul personal al unui restaurant unde a servit masa, scrie „Eat This‟.

Se pare că vedeta se prezintă în restaurante fără să își facă o rezervare în prealabil și preferă să fie servită de un anumit chelner. De asemenea, își dorește ca mâncarea pe care o consumă să fie pregătită după bunul plac, nu conform rețetei. 

Citește și acest articol: Fără fițe! Emma Răducanu nu va renunța niciodată la această mașină: „Am luat-o la mâna a doua”

James Corden

Comediantului și prezentatorului TV, James Corden, i s-a interzis accesul într-un restaurant din New York, după ce a țipat la personalul localului pentru câteva greșeli minore făcute cu mâncărurile pe care soția sa le-a mâncat.

Proprietarul localului a scris pe contul său de Twitter că nu a fost pentru prima dată când James Corden s-a comportat nepoliticos în restaurantul său! 

Khloe Kardashian

Potrivit unui chelner care a avut șansa să o cunoască, Khloe Kardashian este „un coșmar‟ în calitate de client. Într-o postare de pe Reddit, angajatul a povestit că vedeta este „extrem de nepoliticoasă‟, „exigentă‟ și nu oferă niciodată bacșiș:

„Nu a spus niciodată mulțumesc. A gesticulat destul de mult pentru ca eu să-i pun băuturile jos. A fost deranjată pentru că i-am atins brațul cu un șervețel‟, a povestit el. 

Vezi și acest articol: Are o avere de peste 800 de milioane de dolari și zero fițe! 

Drake 

Averea lui Drake este estimată la aproximativ 250 de milioane de dolari, așa că și-ar putea permite să își plătească consumația. În schimb, a existat cel puțin un moment când nu a făcut-o:

„Drake nu a vrut să plătească întreaga sumă pe care am perceput-o pentru că am ținut restaurantul deschis pentru el încă patru ore de la închiderea din programul oficial‟, a povestit un angajat.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg