Veşti din familia Prinţului Harry: strănepotul Reginei Angliei, tot mai sigur pe picioarele lui

3 archie timeline jpg jpeg

Micul Archie (1 an şi 2 luni), băieţelul prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, se apropie de momentul în care va putea merge fără sprijin.

Abia a împlinit vârsta de un an şi recent a mai reuşit să treacă de o etapă importantă din copilăria lui: a rostit primele lui cuvinte. Prin urmare, nu e nicio surpriză că avansează cu repeziciune spre stadiul de băieţel care face cei dintâi paşi.

1 archie jpg jpeg

Harry şi Meghan îi acordă toată atenţia lor

Recent, expertul regal Katie Nicholl a dezvăluit în emisiunea televizată americană „Entertainment Tonigh“ că băiatul face progrese în privinţa mersului.

stanga
dreapta
1 archie jpg jpeg

 „Este un copil foarte vesel şi adoră viaţa în Los Angeles, unde locuieşte alături de părinţi în casa actorului Tyler Perry. Încă nu au găsit căminul visurilor lor, dar continuă să caute“, a declarat Katie, care a adăugat: „Harry şi Meghan preţuiesc cu adevărat timpul pe care-l petrec împreună, în familie, şi au avut parte de asta din plin în ultima vreme. Se simt recunoscători că au putut să stea acasă cu Archie şi să-l vadă crescând“.

Fostul cuplu regal rămâne bine sudat

În luna martie, după ce prinţul Harry şi Meghan au decis separarea de familia regală, cei trei s-au mutat la Los Angeles. De atunci, se pare că relaţia lor este înfloritoare, după cum indică surse din apropierea cuplului. Recent, şi-au sărbătorit cea de-a doua aniversare a căsătoriei alegând să petreacă mai mult timp împreună.

Ca toată lumea, pe atunci traversau o perioadă de izolare în propria casă. N-au lucrat şi au avut grijă să-şi reprogrameze toate întâlnirile sau convorbirile online care urmau să aibă loc în acea zi pentru a putea să se bucure pur şi simplu de câteva ore bune în familie.

@instagram