Viața începe la 90 de ani! Rupert Murdoch s-a însurat a cincea oară, la 93 de ani

Mirele are 93 de ani, iar cea de-a cincea mireasă a lui are 67 de ani. Cine este soția unuia dintre cei mai bogați oameni din lume?

image

Mireasa Elana Zhukova a purtat o rochie elegantă, cu umerii descoperiți, semnată de un designer britanic faimos, Emilia Wickstead, preferat de Prințesa de Wales și de cumnata ei, Meghan Markle.

În tot acest timp, mirele Rupert Murdoch a optat pentru un costum destul de sobru, gri, la care a „asortat” o pereche de pantofi sport. Inedit, nu? Ca tot ce face multimiliardarul de origine australiană!

Mogulul media și-a unit destinul cu cel al unui biologist molecular aflat la pensie, superba Elena Zhukova, care nu e deloc străină de stilul de viață al bogătașilor. Primul ei soț, Alexander Zhukov, e și el miliardar, strângându-și averea din investițiile făcute în energie, iar fiica ei, Darya, a fost căsătorită, timp de zece ani, cu fostul proprietar al echipei de fotbal Chelsea, rusul Roman Abramovich.

Dar actualul soț al Elenei e mai bogat decât cei doi! Averea lui Murdoch, de vreo 20 de miliarde de euro, îl propulsează printre cei mai bogați oameni din lume, Rupert ocupând locul al 75-lea în acest clasament demn de toată invidia. Mogulul media s-a retras anul trecut, la 92 de ani, de la șefia giganților media News Corp și Fox și își propune acum... să se bucure de viața de proaspăt însurățel!

Culmea e că una dintre fostele soții ale lui Murdoch, directorul TV Wendi Deng, a fost cea care le-a făcut cunoștință „porumbeilor” anul trecut, când a organizat o petrecere și i-a invitat pe amândoi.

image

Ei bine, cel de-al cincilea mariaj al lui Rupert Murdoch, petrecut la 93 de ani, ne demonstrează tuturor că nu e niciodată prea târziu… să fii fericit, să-și refaci viața alături de cineva drag și să-ți trăiești anii pe care-i ai pe acest pământ cât mai activ și mai implicat posibil.

foto - News CorpRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg