Viața începe la 90 de ani! Rupert Murdoch s-a însurat a cincea oară, la 93 de ani

Mirele are 93 de ani, iar cea de-a cincea mireasă a lui are 67 de ani. Cine este soția unuia dintre cei mai bogați oameni din lume?

image

Mireasa Elana Zhukova a purtat o rochie elegantă, cu umerii descoperiți, semnată de un designer britanic faimos, Emilia Wickstead, preferat de Prințesa de Wales și de cumnata ei, Meghan Markle.

În tot acest timp, mirele Rupert Murdoch a optat pentru un costum destul de sobru, gri, la care a „asortat” o pereche de pantofi sport. Inedit, nu? Ca tot ce face multimiliardarul de origine australiană!

Mogulul media și-a unit destinul cu cel al unui biologist molecular aflat la pensie, superba Elena Zhukova, care nu e deloc străină de stilul de viață al bogătașilor. Primul ei soț, Alexander Zhukov, e și el miliardar, strângându-și averea din investițiile făcute în energie, iar fiica ei, Darya, a fost căsătorită, timp de zece ani, cu fostul proprietar al echipei de fotbal Chelsea, rusul Roman Abramovich.

Dar actualul soț al Elenei e mai bogat decât cei doi! Averea lui Murdoch, de vreo 20 de miliarde de euro, îl propulsează printre cei mai bogați oameni din lume, Rupert ocupând locul al 75-lea în acest clasament demn de toată invidia. Mogulul media s-a retras anul trecut, la 92 de ani, de la șefia giganților media News Corp și Fox și își propune acum... să se bucure de viața de proaspăt însurățel!

Culmea e că una dintre fostele soții ale lui Murdoch, directorul TV Wendi Deng, a fost cea care le-a făcut cunoștință „porumbeilor” anul trecut, când a organizat o petrecere și i-a invitat pe amândoi.

image

Ei bine, cel de-al cincilea mariaj al lui Rupert Murdoch, petrecut la 93 de ani, ne demonstrează tuturor că nu e niciodată prea târziu… să fii fericit, să-și refaci viața alături de cineva drag și să-ți trăiești anii pe care-i ai pe acest pământ cât mai activ și mai implicat posibil.

foto - News Corp



Recente

soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg