Ce să NU porți la o nuntă, în calitate de invitat. Doar nu vrei să eclipsezi mireasa!

Ai primit invitația, ți-ai luat liber de la serviciu ca să poți participa la petrecere, iar acum te gândești cum să te îmbraci la nunta prietenei tale.

image

Atât timp cât nu ești tu mireasă, n-ai de ce să te prezinți în ziua cea mare a altcuiva în alb. Poți să te îmbraci în alb numai dacă e o nuntă tematică, dacă scrie pe invitație codul vestimentar care implică această culoare. Altfel, nu vrei să fii tu acea persoană care să eclipseze mireasa, nu? Așadar uită de rochia superbă care zace în dressing și este albă, când vine vorba despre un astfel de eveniment.

Această regulă – de-a nu purta alb la nuntă, în calitate de invitat - este cea mai răspândită regulă în ceea ce privește vestimentația pentru marele eveniment al unui apropiat. Și tocmai pentru că este apropiată persoana care te-a invitat, ar fi frumos să nici să n-o eclipsezi în cea mai importantă zi din viața ei, nu?

Dacă albul e interzis la nunți, nici negrul nu e agreat. O să creadă lumea că te-ai îmbrăcat pentru o înmormântare, nu o nuntă, așa dar lasă „little black dress” pentru ală ocazie. Mirii se pot simți ofensați dacă cineva dintre invitații lor se prezintă la nunta lor purtând „doliu”, motiv pentru care nici nu trebuie să le dai motiv de supărare în ziua cea mare.

image

Ți-ai ales ținuta, îți vine perfect, dar cu ce te încalți? Ei bine, probează înainte de-a ieși pe ușă încălțările pe care le vei purta timp de ore întregi și cu care vei dansa. De fapt, poartă puțin acei pantofi înainte de ziua nunții, ca să îi lărgești puțin.

Și alt sfat de care ar fi bine să ții cont e să nu alegi pentru petrecere niște încălțări cu toc prea înalt. Poate că arăți foarte bine în ei, dar ar fi păcat să-ți petreci mare parte din nuntă pe scaun, la masă doar pentru că nu te mai poți ține pe picioare, nu crezi?

O altă regulă de bun simț e să nu porți imprimeu de leopard la nunta cuiva. Asemenea imprimeu nu poate fi trecut cu vederea, se observă de la distanță și ar fi frumos să nu sari tu în evidență prea mult în detrimentul miresei.

image

Alege nuanțe mai palide, culori blânde pentru ținută, tocuri medii pentru încălțări și nu-ți încărca fața cu mult machiaj. Da, știm, vrei să ieși bine în poze, dar îți garantăm că ce e natural e mai frumos. Nu-ți trebuie un machiaj teatral, ci doar un mic ajutor care să-ți pună în evidență trăsăturile frumoase și să-ți ascundă micile defecte.

În rest, nu uita să te distrezi de minune!



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg