Victoria Beckham mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani! David Beckham: “Doar când era gravidă a gustat altceva!”

1 1 david backham victoria shutterstock 183446375 jpg jpeg

Fostul fotbalist a recunoscut că el şi soţia lui au împărţit o singură dată mâncarea în toată căsnicia lor, lucru care l-a făcut să se simtă minunat: “A fost cel mai frumos lucru posibil!”

Într-un moment de sinceritate maximă, David Beckham a vorbit despre obiceiurile alimentare ale jumătăţii sale, susţinând că fosta Posh Spice “mănâncă acelaşi lucru de 25 ani!”.

Vedeta de 46 de ani a declarat că s-a întâmplat o singură dată în viaţa lor petrecută împreună să consume acelaşi lucru. Fostul căpitan britanic al echipei naţionale de fotbal a catalogat momentul respectiv ca fiind extraordinar, una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are.  

"Devin destul de sentimental atunci când vine vorba despre mâncare şi vin. Când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să guste de la mine", a dezvăluit tatăl a patru copii pentru podcastul River Cafe Table 4.

"Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani. De când o cunosc pe Victoria, o văd doar mâncând peşte la grătar cu legume gătite la abur. Aproape niciodată nu comandă altceva", a adăugat Beckham.

Totuşi când a făcut fosta Spice Girl excepţia alimentară despre care a pomenit soţul ei?

Designerul de 47 de ani a uitat de dieta ei obişnuită într-o singură ocazie, când a îndrăznit să ia o gură, două de pe farfuria lui David. "Singura dată când a împărţit mâncarea cu mine, când a luat o gură din ce aveam eu în farfurie a fost când era însărcinată cu Harper şi mi s-a părut extraordinar că a făcut asta", şi-a amintit David.

"A fost una dintre cele mai frumoase seri din viaţa mea. Nici nu mai ţin minte ce mâncare era, singurul lucru de care sunt sigur este că n-a mai mâncat de atunci aşa ceva", a adăugat faimosul britanic.

Preocupat de gastronomie, fostul sportiv s-a înscris la un curs culinar italian atunci când juca pentru AC Milan, în 2009. Scopul lui era să devină un bucătar priceput pentru familia lui, să le poată servi soţiei şi celor patru copii ai lor – Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) şi Harper (10) - un risotto perfect. Bineînţeles că Victoria nu s-a atins de el!…

"Când am plecat de la Manchester United, eram distrus. Însă întreaga experienţă m-a determinat să trăiesc prin alte ţări, să savurez alte preparate şi să încerc lucruri diferite", a explicat David.

"Când am jucat în Italia timp de 11 luni, mă antrenam dimineaţa, iar după-amiaza mergeam la cursul gastronomic. Şi mi-a plăcut la nebunie! La început am luat nişte lecţii private, apoi am făcut parte dintr-un grup. Toată lumea era aşa preocupată de ceea ce făcea la acel curs, încât nici nu le păsa cine eram… M-am înscris la acel curs deoarece mâncarea favorită a copiilor mei este cea italiană şi voiam să ajung să le servesc şi eu un risotto perfect..."

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg