VIDEO Aceste staruri au avut întâlniri terifiante cu fantome! Unele au locuit şi chiar au dormit alături de spirite neliniştite

2 shutterstock 103574432 jpg jpeg

Or fi celebri, dar tot sunt măcinaţi de temeri. Uneori vor doar să petreacă timpul în casă, alteori să se îmbrace la patru ace şi să iasă în oraş cu prietenii. Au şi ei nopţi de insomnie, au crize de paralizie în timpul somnului sau au coşmaruri legate de spirite care ar putea sălăşlui în casele lor.

Starurile sunt oameni normali, chinuiţi de aceleaşi frici şi vise urâte. Suportă greu uneori bârfele legate de ei, dar şi mai greu întâmplările legate de fantome, spirite rătăcitoare care le fac încă nopţile albe. Cu siguranţă, vedetele despre care vei citi în cele ce urmează au ce să povestească nepoţilor la capitolul experienţe bizare şi întâlniri cu fantome.

Matthew McConaughey a împărţit casa cu spiritul unei foste proprietare

Nu este nevoie să fi jucat într-un film cu fantome pentru a vedea una. Starul din „Ghosts of Girlfriends Past”, Matthew McConaughey, susţine că locuinţa lui din Hollywood Hills a fost bântuită de un spirit pe nume Madame Bleu.

În timp ce dădea un interviu pentru promovarea unui film din 2009, McConaughey a dezvăluit că spiritul Madame Bleu a început să-şi facă simţită prezenţa când el s-a decis să locuiască acolo. Spiritul furios nu dorea să-şi împartă casa cu el. În cele din urmă, a ajuns la un acord cu spiritul doamnei pentru a trăi împreună în acea locuinţă. De atunci, s-a liniştit şi nu l-a mai deranjat.

Ariana Grande, bântuită după ce a vizitat un cimitir

Dacă Ariana Grande ar fi avut o întâlnire cu diavolul, am fi auzit cu toţii o melodie despre asta până acum. Adevărul este că, în 2013, artista a vizitat cimitirul Stull, din Kansas City. Cimitirul se presupune că este unul dintre cele 7 locuri în care există porţile iadului de pe Pământ, iar activitatea satanică este intensă. Puţini îndrăznesc să facă o plimbare prin Stull. Grande a avut curajul, fiind prevenită. „Am avut un sentiment copleşitor al prezenţei răului în maşină şi am simţit miros de sulf, care este semnul unui demon. În maşină era o muscă şi zbura la întâmplare...”, a povestit ea.

Săptămâni la rând, vedeta a fost bântuite de umbre. A auzit şoapte şi mârâituri şi a simţit o prezenţă diabolică în timp ce încerca să doarmă. Avea toate elementele prezenţei unui demon. Când a căutat sfaturi despre cum să scape de această entitate, i s-a spus să-i „ceară să se înlăture”. Ariana a mărturisit că era prea speriată pentru a încerca asta.

Dan Aykroyd este obişnuit cu lumea spiritelor

Actriţa Melissa McCarthy a dezvăluit că în timp ce frecventa facultatea din Boulder, Colorado, a locuit într-o mansardă care era, cu siguranţă, bântuită. Prietenii ei nu îndrăznau să-i treacă pragul şi-i spuneau că acelaşi sentiment „înfiorător” pe care îl ai atunci când simţi că există o prezenţă ciudată în jur. Uşa se deschidea şi se închidea în mod inexplicabil atunci când McCarthy era singură. A rezistat acolo doar 2 săptămâni, apoi s-a mutat la New York.

McCarthy a mai dezvăluit într-un interviu cu Ellen DeGeneres o întâmplare din vremea în care era în clasa a II-a. Străbunica ei a murit, apoi, peste câteva săptămâni, i s-a arătat în formă spectrală la fel cum arăta înainte de moarte. Ellen a dezvăluit apoi că a văzut spiritul unui bărbat de la începutul secolului care a privit-o fix.

FOTO: ShutterstockRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg