VIDEO Adele, în lacrimi când şi-a revăzut profesoara din copilărie. “Mi-aţi schimbat viaţa!”

1 adele jpg jpeg

Concertele pe care le susţine Adele sunt întotdeauna pline de emoţie şi sentimente înălţătoare, însă mai puţin obişnuit e ca talentata cântăreaţă să fie cea în lacrimi pe scenă. Se pare că asemenea moment a fost posibil când o fostă profesoară de-ale ei, din copilărie, a participat la unul dintre spectacolele ei şi apoi a urcat pe scenă alături de Adele.

Întâlnirea cântăreţei britanice cu fosta ei profesoară s-a petrecut la concetul An Audience With Adele, difuzat de ITV. Adele a fost întrebată de Emma Thompson dacă a existat cineva în viaţa ei care a sprijinit-o la nevoie, care a inspirat-o şi a protejat-o de toate nebuniile care pot apărea în viaţă, la o vârstă fragedă.

"Da, am avut o profesoară în Chestnut Grove cu care făceam engleza", a răspuns vedeta de 33 de ani, adăugând următoarele: “Se numea Doamna McDonald”. “Aţi păstrat legătura?”, a continuat să o întrebe actriţa britanică, la care cântăreaţa a spus că n-a mai văzut-o de la 12 ani, după care a început s-o laude: “Era atât de tare! Purta tot felul de brăţări aurii… Ne-a făcut să ne pese de materie pentru simplul fapt că ei îi păsa de noi. Era atât de plăcută, încât de-abia aştam orele de engleză!”, a declarat vedeta conform celor relatate de People.

“Da, pentru că se întâmplă ceva ciudat aici…”, a adăugat Thompson, după care Adele a început să intre la idei şi să se uite spre public de parcă se aştepta să se ridice cineva cunoscut din sală. “E aici? E Doamna McDonald aici?” Iar doamna McDonald s-a ridicat de pe scaunul ei şi a început să meargă spre scenă, spre uimirea totală a lui Adele, care a început să lăcrimeze de emoţie.

Fosta elevă şi fosta profesoară s-au îmbrăţişat, s-au complimentat una pe alta, iar Adele a ţinut să afle mai multe despre viaţa dascălului ei din copilărie şi să-i spună că mai are încă toate cărţile din şcoală. “Mi-aţi schimbat cu adevărat viaţa! Mai am încă toate cărţile de pe vremea când eraţi profesoara mea, ştiaţi asta?”, după care doamna McDonald a ţinut să precizeze: “Doamne Dumnezeule, sunt atât de mândră de tine!”

Adele le-a spus celor prezenţi să o aplaude pe fosta ei profesoară, apoi şi-a continuat spectacolul în uralele tuturor. După ce concertul a fost difuzat, cântăreaţa a postat despre momentul special care s-a petrecut în acea seară: “Casă, dulce casă! Mi-am dorit dintotdeauna să participa la 'An Audience With…' Era aşa o atmosferă plăcută în sală, a fost un eveniment important! Toată lumea era în vervă şi cu chef de-a se simţi bine! A fost acolo chiar şi profesoara mea, doamna McDonald, a fost raiul pe pământ!”, a scris Adele pe Twitter.

Dacă vrei să vezi întregul moment în care Adele o revede pe profesoara ei de engleză, după 20 de ani, dă click pe linkul de mai jos!

https://bit.ly/2ZkujKs

Foto - Instagram, YouTubeRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg