VIDEO Cum arată luxosul conac din Hollywood scos la vânzare de Justin Timberlake şi Jessica Biel. Costă „doar‟ 35 de milioane de dolari

1 shutterstock 672893569 jpg jpeg

Starul pop Justin Timberlake şi soţia sa, actriţa Jessica Biel, îşi pun în vânzare conacul luxos din Los Angeles, pentru suma de 35 de milioane de dolari. Timberlake a cumpărat proprietatea în 2002, la scurt timp după destrămarea NSYNC.

Actorul şi cântăreţul Justin Timberlake (40 de ani), câştigător al Premiului Grammy şi tată a doi copii, a plătit 8,3 milioane de dolari pentru proprietatea de 13.530 de metri pătraţi pentru care cere acum 35 de milioane de dolari. Se întâmpla în 2002, după separarea sa de grupul NSYNC şi începerea unei cariere solo care i-a adus succesul dorit. Proprietatea, cu o grădină mare de legume, este probabil una dintre cele mai mari din zonă. Cuplul deţine proprietăţi şi în New York, Montana şi Tennessee, de aceea au petrecut mai puţin timp în Los Angeles.  

Proprietatea i-a aparţinut cândva starului Errol Flynn

Vila spaniolă, situată în apropiere de Mulholland Drive, a fost construită pe ceea ce a fost odată parte a proprietăţii starului Hollywood Erroll Flynn şi oferă privelişti panoramice ale Los Angeles-ului. În anii 1940, Errol Flynn a construit un complex cu pasaje ascunse, potrivit cărţii „Errol Flynn Slept Here”, de Robert Matzen şi Michael Mazzone.

În anii `80, casa a fost distrusă, iar terenul a fost împărţit. Actriţa Helen Hunt a construit o casă pe o zonă de aproximativ 13.000 de metri pătraţi pe care a vândut-o mai târziu lui Timberlake. Artistul a cumpărat, de asemenea, un lot vacant, de aproximativ 28.000 de metri pătraţi, de la Helen Hunt, care se află în spatele reşedinţei principale şi oferă intimitate suplimentară.

Conacul îmbină stilurile modern şi rustic

Casa are un plan deschis, două niveluri, nouă dormitoare, nouă băi complete şi patru băi de serviciu, care sunt împărţite între casa principală şi casa de oaspeţi.

Interiorul vilei spaniole a fost recent renovat de celebrul designer Estee Stanley, combinând stilurile rustic şi modern.

Casa oferă toate facilităţile la care te-ai putea aştepta de la un conac de la Hollywood, cum ar fi un home cinema, o sală de gimnastică generoasă, patru şeminee. Casa principală include un dressing spaţios şi o baie luxoasă.

Celebrul cuplu s-a răsfăţat în 2 piscine şi s-a îngrijit să aibă o grădină de legume proprie

În afara proprietăţii, se află terenurile împădurite. Acestea includ un gazon expansiv, precum şi un teren de tenis luminat, o grădină de legume, împreună cu o piscină mare de 26 de metri care se întinde pe toată lungimea casei, apoi se varsă într-o piscină mică şi adâncă separată pe care Timberlake şi Biel au adăugat-o proprietăţii lor de-a lungul şederii lor.

Citeşte şi:

În partea laterală a casei, o curte interioară mare oferă un loc perect pentru a lua masa, cu vedere la valea San Fernando. Porţile mari şi o casă mică pentru serviciul de pază le-a asigurat artiştilor o intimitate sporită. La doar câţiva paşi distanţă, se află mai mulţi vecini celebri, precum Kim Kardashian sau Kanye West.

FOTO: ShutterstockRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg