VIDEO. Machiajul perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor

1 55953 original jpg jpeg

Valentine’s Day este cea mai aşteptată zi din an, cea în care este celebrată iubirea. Iar această ocazie specială are nevoie de un machiaj pe măsură! Iată cum poţi să fii perfectă pentru cel drag!

O strălucire naturală

Pentru un machiaj rezistent,aplicarea unei baze şi a unui fond de ten sunt doi paşi esenţiali. Chiar dacă optezi pentru un machiaj de seară acest lucru nu înseamnă că trebuie să exagerezi. Foloseşte o bază luminoasă,ceea ce va face ca fondul de ten să pară cât mai natural. Mizează pe frumuseţea ta şi nu-ţi încărca chipul cu un machiaj gros,care în cele mai multe cazuri te va face să arăţi mai matură.

Un blush discret

Mai ţii minte cum te-ai îmbujorat când te-a strâns prima dată de mână? Recrează acel moment prin intermediul machiajului. Foloseşte un blush roz-trandafiriu si aplică-l pe vârfurile pomeţilor într-un strat subţire. Va fi nota care va sublinia un machiaj perfect.

Citeşte şi:

Machiaj special pas cu pas

Sfaturi pentru un machiaj perfect

Ochi seducători

Se spune că o privire ţine locul a o mie de cuvinte. Fii irezistibilă şi cucereşte-l cu privirea ta,pusă în valoare de un creion de contur. Seara,în general,ochii sunt obosiţi,aşa că este indicat să foloseşti un creion de ochi gri sau albastru-prună. Evită negrul deoarece nu va face decât să scoată în evidenţă cearcănele şi oboseala acumulată peste zi.

Buze numai bune de sărutat

Deşi iniţial ai fi tentată să foloseşti acel ruj roşu,pe care-l consideri ideal pentru machiajul de seară,este mai bine să te reorientezi. Optează pentru unul într-o nuanţă naturală de roz care va oferi volum buzelor tale şi le va face să pară mai pline.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg