VIDEO Oops, a făcut-o din nou! După două mariaje nereuşite, Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei

1 britney spears shutterstock 1458572804 jpg jpeg

Prinţesa Pop a făcut cunoscută vestea cea mare ieri, pe 12 septembrie, pe contul ei de Instagram, pe care a postat un video cu cei doi proaspeţi logodnici şi inelul cu diamant primit de la iubitul ei de cinci ani, Sam Asghari.

Cântăreaţa de 39 de ani şi Sam (27) au devenit un cuplu oficial la începutul anului 2017, însă cei doi amorezi se cunoscuseră cu câteva luni mai devreme, pe platoul de fimare al videoclipului vedetei, unde a apărut şi chipeşul Asghari. Iar acum, după o idilă de câţiva ani buni, s-au logodit. Însă Brit nu e la prima ei logodnă...

În 2004, vedeta a ajuns la altar de două ori – o dată ca să se căsătorească cu iubitul ei din copilărie, Jason Alexander, şi a doua oară ca să devină soţia lui Kevin Federline, tatăl copiilor ei.

După ce sărbătorise Revelionul în Las Vegas, Spears a şocat întreaga lume cu prima ei nuntă. Cei doi iubiţi şi-au unit destinele în miezul nopţii, sub influenţa alcoolului şi păreau mai fericiţi ca niciodată. „A fost nebunie curată! Ne uitam unul la altul şi ne-am propus să facem ceva nebunesc. «Hai să ne căsătorim, aşa, doar de chichi!»”, a dezvăluit mirele pentru Access Hollywood.  

Cu şapcă de baseball pe cap şi blugi rupţi, cântăreaţa a plătit 70 de dolari pentru a-i spune partenerului ei „Da!” în Capela Albă din Las Vegas, la 5 dimineaţa, în duminica de 3 ianuarie 2004.

55 de ore mai târziu, Britney s-a trexit din beţie, şi-a dat seama ce făcuse şi a cerut anularea căsătoriei, după care s-a dus să danseze într-un club, ca să uite de primul ei mariaj eşuat.

În ciuda acestui rateu amoros, vedetei nu i-a trecut cheful de măritiţ. De fapt, chiar în acelaşi an a ajuns din nou la altar. După ce l-a întâlnit pe Jason Federline pe ringul de dans, în clubul Joseph din Hollywood, Spears şi Federline şi-au anunţat logodna în iulie 2004.

Se pare că Britney a fost cea care a făcut propunerea în timp ce se afla cu iubitul ei în avionul ei privat. „Dintr-o dată l-am întrebat dacă ar avea chef să se însoare, după care l-am întrebat dacă ar vrea să fie soţul meu. El mi-a spus că nu, pentru că nu era modul corect de-a ne logodi”, a mărturisit cântăreaţa pentru People. După numai o săptămână, Federline i-a oferit vedetei un inel cu diamant de cinci carate.

Cuplul i-a surprins pe 30 dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lor cu o nuntă în casa lor din Studio City. Cei invitaţi credeau că partipau la o petrecere de logodnă, când colo... surpriză! Mireasa a apărut, spre uimirea tuturor, într-o rochie Monique Lhuillier, de 26.000 de dolari, la care a accesorizat nişte mănuşi scurte şi un voal dramatic de lung.

După doi copii şi un reality-shoe împreună, cei doi soţi şi-au încheiat mariajul lor de trei ani. Iar, în 2016, Britney s-a jurat că nu va mai ajunge vreodată la altar: „Nu-mi mai trebuie în viaţa mea nici bărbaţi, nicio vreun mariaj!”

Dar totul s-a schimbat ieri, când diva pop a primit un nou inel de logodnă. De data aceasta de la Sam Asghari, care i-a stat la bine şi la greu alături în ultimii ani deloc uşori pentru Britney. Să ne aşteptăm şi la un copil cât de curând? Se pare că vedeta va scăpa, în sfârşit, de supravegherea tatălui ei, care-i interzicea chiar să mai rămână vreodată gravidă!

Pentru a vedea inelul de logodnă primit de Britney Spears ieri de la iubitul ei, dă click mai jos!

Foto - Shutterstock, Instagram Britney Spears



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg