VIDEO Sofía Vergara, învăţată în direct cum să vorbească limba engleză. Vedete puse în ipostaze jenante

1 vedete jpg jpeg

Să fii celebru nu reprezintă întotdeauna un avantaj, mai ales atunci când trebuie să treci prin testele jurnaliştilor. Câteva vedete de la Hollywood au fost puse în ipostaze jenante, chiar în momentele în care toate camerele erau aţintite pe ele. Priveşte filmările! Crezi că s-au descurcat?

Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez, Sofía Vergara sau Tina Turner sunt femei celebre, care au demonstrat în timp, că pe primul loc în viaţa lor este cariera. Au reuşit să exceleze în domeniile în care activează, devenind surse de inspiraţie pentru mulţi. Însă, în ciuda faptului că sunt văzute ca adevărate „dive‟, ele nu au scăpat de capcanele jurnaliştilor. Vedetele au fost puse în ipostaze jenante, în faţa a mii de spectatori şi telespectatori. Iată aceste momente!

Catherine Zeta-Jones, atinsă pe păr în direct

Invitată la „The Late Show‟, Catherine Zeta-Jones a fost atinsă pe păr de către moderatorul emisiunii, David Letterman. „Te superi dacă fac un lucru?‟, a întrebat-o David, „Ce?‟, a răspunde vedeta, iar prezentatorul i-a atins podoaba capilară. Iată reacţia actriţei, la minutul 9:55!

Gluma despre sânii lui Jennifer Lopez, la Globurile de Aur

În anul 2015, la prezentarea Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a fost îmbrăcată într-o rochie sexy şi a întors toate privirile, însă nu a scăpat de gumele „nesărate‟. Vezi la 0:40, momentul în care Jeremy Renner face o glumă despre sânii ei! A fost potrivită reacţia artistei?

Tina Turner, „victima‟ lui David Letterman

Există câteva interviuri, pe Youtube, intitulate „David Letterman, în timp ce flirtează‟ în emisiunea pe care o prezenta, „The Late Show‟. În realitate, nu flirta, ci doar îşi hărţuia toţi oaspeţii punându-i în ipostaze jenante. El obişnuia să le spună tuturor invitaţilor că „miros bine‟, iar Tina Turner, Beyonce sau Janet Jackson nu au scăpat de acel moment penibil.

Iată la 5:00 momentul în care Tina Turner primeşte „complimentul‟ lui Letterman!

Sofía Vergara, învăţată cum să vorbească limba engleză

Invitată în emisiunea „The Ellen Show‟, actriţa de origine columbiană, Sofía Vergara, a fost învăţată de către Ellen DeGeneres cum să vorbească în limba engleză. Crezi că s-a descurcat? Priveşte momentul, la 2:15!

Sursă foto: Shutterstock, Sursă video: Youtube 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg