VIDEO Winona Ryder, cununată cu Keanu Reeves în România. „Cred că suntem soţ şi soţie în realitate‟

1 shutterstock 750504976 jpg jpeg

Cele două staruri hollywoodiene, Winona Ryder şi Keanu Reeves, şi-au dovedit de-a lungul timpului atât talentul actoricesc, cât şi acela de a topi inimile publicului. Au fost văzuţi împreună prima oară pe marile ecrane în anul 1992, în ecranizarea romanului „Dracula‟, de Bram Stoker. Pelicula a avut zeci de admiratori care şi-ar fi dorit ca ei să devină un cuplu şi în realitate.

Winona Ryder şi Keanu Reeves au lucrat din nou împreună în filmul „A Scanner Darkly‟ din 2006, apoi, în anul 2018, în „Destination Wedding‟ în care au putut fi văzuţi jucând doi străini cinici care se întâlnesc la nunta unui prieten comun. Cu ocazia lansării peliculei din 2018, a avut loc unul dintre cele mai mari turnee de presă, iar Winona Ryder a făcut cu acea ocazie câteva declaraţii care au uimit.

Cei doi chiar se manifestau ca nişte vechi prieteni care păstrează legătura peste ani. Este posibil ca ei să facă acest lucru din motive întemeiate. Potrivit regizorului filmului „Dracula‟, Francis Ford Coppola, cei doi chiar sunt căsătoriţi din punct de vedere tehnic.

„Ne-am căsătorit în timpul filmărilor pentru «Dracula»‟

Totul a pornit de la acea scenă de nuntă de neuitat din filmul „Dracula‟. Se pare că un preot român adevărat a fost chemat pe platourile de filme şi i-ar fi cununat pe cei doi actori.

Într-un interviu oferit de Winona Ryder publicaţiei „Entertainment Weekly‟, înainte de apariţia filmului „Destination Wedding‟, ea a dezvăluit că ar putea fi căsătorită în România cu Keanu Reeves. „De fapt, ne-am căsătorit în timpul filmărilor pentru «Dracula». Vă jur că eu chiar cred că suntem căsătoriţi în viaţa reală‟, a dezvăluit ea. „În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un adevărat preot român”, a explicat ea şi a adăugat: „A ţinut întreaga ceremonie, deci cred că suntem căsătoriţi‟.

Francis Ford Coppola a confirmat cununia lor în mod public

Regizorul Coppola a vorbit despre zvonurile potrivit cărora cei doi actori s-ar fi cununat în secret. El a explicat într-un interviu acordat publicaţiei „The Guardian‟ că, după ce a încercat să filmeze o scenă de nuntă care l-a nemulţumit, s-a gândit că dacă întreaga ceremonie de căsătorie ar fi reală ar putea surprinde mai bine ceea ce urmăreşte, iar scena ar fi veridică.

Cu toate că au filmat întreaga scenă în Los Angeles, au chemat un preot adevărat din România care să ţină slujba obişnuită în rit ortodox. „Am obţinut ceva autentic şi cred că a fost şi foarte frumos. L-am pus pe preot să ţină întreaga ceremonie.‟, şi-a amintit el. „Prin urmare, într-un anumit sens, când am terminat cu toţii filmările, ne-am dat seama că Winona şi Keanu sunt într-adevăr căsătoriţi ca urmare a acestei scene şi a acestei ceremonii.‟

Winona Ryder şi Keanu Reeves s-au întâlnit prima oară la un eveniment

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment din anii '80, pe când se aflau la începuturile carierei lor. În timpul unui interviu din 2018, au fost întrebaţi despre cum s-au întâlnit şi Ryder a spus că îşi aminteşte bine momentul.

„Era în anii '80. Eram un mare fan la lui, dar ne-am întâlnit la Independent Spirit Awards ‟, a explicat ea. În acele vremuri, spectacolul de premiere a fost mult mai puţin elaborat şi la Hollywood decât în prezent. Actoriţa şi-a amintit că a fost întrebată cu cine ar vrea să prezinte şi a răspuns că speră să prezinte cu Reeves. De atunci, sunt prieteni şi continuă să păstreze legătura, deşi cariera lor îi ţine destul de ocupaţi.

Se iubesc şi se respectă reciproc

Ryder a avut ocazia să lucreze cu mulţi actori de-a lungul carierei sale, dar a spus că există „ceva foarte special” în legătură cu Keanu Reeves. „Am fost atât de norocoasă în viaţa mea, pentru că am lucrat cu atât de mulţi actori grozavi, dar există ceva foarte, foarte special la Keanu. Îi port multă dragoste şi-l respect. Te face să mergi la muncă şi să lucrezi cu o plăcere absolută‟, a mărturisit actriţa. Ea şi-a amintit că, indiferent dacă lucrau pe o căldură insuportabilă sau dacă trebuia să se rostogolească pe un deal, totul era mai uşor datorită partenerului ei. „Nu-mi pot imagina să fac asta cu altcineva în afară de el‟, a adăugat Ryder.

Reeves a avut, de asemenea, o mulţime de lucruri minunate de spus despre Ryder: „Suntem prieteni buni, are simţul umorului, e inteligentă, are un suflet bun şi frumos şi este o actriţă al naibii de bună”, a spus el, când a fost întrebat de ce îi place să lucreze cu ea.

Indiferent dacă sunt sau nu cunanţi, este clar că prietenia dintre cei doi actori este puternică şi va rezista în timp. Toţi admiratorii lor aşteaptă cu nerăbdare următorul proiect comun care să-i reunească pe marele ecran.

FOTO: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg