VIDEO:Aşa reduci varicele

remedii pentru picioare umflate jpeg

Dacă simţi un discomfort la nivelul gambelor, ai senzaţia de arsură, de picioare umflate, iar venele sunt dureroase şi inestetice, înseamnă că ai varice. Iată cum poţi să le reduci!

Dacă simţi un discomfort la nivelul gambelor,ai senzaţia de arsură,de picioare umflate,iar venele sunt dureroase şi inestetice,înseamnă că ai varice. Iată cum poţi să le reduci!

Fă mişcare

Specialiştii spun că activitatea fizică reduce simptomele îmbunătăţind circulaţia şi împiedicând sângele să se strângă. O dată ce muşchii sunt puşi în mişcare,ei împing sângele prin vene,înapoi la inimă. Orice fel de exerciţiu fizic care presupune mişcarea picioarelor este benefic. O plimbare cu bicicleta,o oră la aerobic,o plimbare prin parc,o alergare sau urcarea şi coborârea scărilor sunt exerciţii ideale pentru picioare. Specialiştii recomandă şi exerciţiile de tonifiere,cum sunt cele în care trebuie să ridici picioarele.

Citeşte şi:

Varicele:simptome,diagnostic şi tratament

Remedii eficiente ca să-ţi oblojeşti varicele

Scapă de kilogramele în plus

Nu doar că grăsimea îţi solicită fiecare organ din organism,dar transportarea unui bagaj suplimentar îi face pe oameni mai puţini activi,ceea ce înseamnă că muşchii picioarelor lucrează foarte puţin. Prin urmare,cei supraponderali nu pot pompa sânge de la membrele inferioare înapoi la inimă eficient. În plus,vasele de sânge ale persoanelor supraponderale transportă mai mult sânge decât o persoană mai slabă,astfel încât presiunea este mai mare asupra vaselor.

Fii adepta unei diete echilibrate

Pe lângă faptul că trebuie să-ţi menţii greutatea corporală la un nivel optim,trebuie să adopţi şi o dietă echilibrată. În felul acesta substanţele nutritive ajută la prevenirea varicelor. De exemplu,proteinele ​​şi vitamina C sunt componente ale colagenului,o parte din ţesutul venelor şi a supapelor. În cazul în care colagenul este în formă bună,ţesuturile sunt mai rezistente.

Un regim alimentar echilibrat,care include o varietate de alimente,inclusiv fructe şi legume,cereale integrale şi surse slabe de proteine ​​proaspete,este cea mai bună modalitate de a obţine substanţele nutritive necesare. Cu toate acestea,o dietă sănătoasă poate consolida sistemul vascular,dar nu vindecă varicele.

Nu sta într-o singură poziţie

Când stai într-un singur loc,sângele din venele de la picioare trebuie să facă,nu doar un drum lung în sus împotriva forţei de gravitaţie,dar trebuie să facă acest lucru fără a fi asistat de pomparea pe care o asigură muşchii picioarelor atunci când te mişti. De aceea,ia pauza dese. Mergi câteva minute sau stai cu picioarele ridicate.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg