Virginia Stroe: «O malformaţie mi-a pus sarcina în pericol»

1 48632 original jpg jpeg

Aveam doar 14 ani când starea mea de sănătate s-a înrăutăţit tot mai mult, până am intrat în comă. Medicii mi-au depistat atunci o malformaţie la rinichi.

De fapt,aveam trei rinichi şi nu puteau fi separaţi. De aceea,a trebuit să respect mai multe interdicţii,printre care şi aceea de a naşte o singură dată,prin cezariană.

Timpul a trecut şi,după ce m-am căsătorit,mi-am dorit tot timpul un copil. Ştiam că dacă voi rămâne gravidă,va urma o perioadă foarte grea. Rinichii mei n-ar fi suportat greutatea unei sarcini.

Într-o zi,în preajma Sărbătorilor de Iarnă,am luat un test de sarcină. Nici n-am apucat să mă dezmeticesc,că două liniuţe m-au anunţat că voi fi mămică. Fericirea a fost de nedescris!

Din 6 decembrie,un sâmbure de viaţă a început să crească în pântecele meu şi chiar de atunci ceva mi-a spus că vom avea o fetiţă.

Toate analizele au ieşit bine,iar durerile au dispărut treptat. S-a dovedit că mi-am făcut griji inutil,pentru că cele nouă luni s-au scurs fără probleme.

Pe 27 iulie,mi-a fost făcută cezariana programată.

Când s-a născut Crina mea,a scâncit puţin,să ne salute,apoi a adormit. Nu credeam vreodată să-mi văd soţul lăcrimând,şi iată că atunci s-a întâmplat. Acum,Crina Gabriela este o fetiţă energică de aproape doi ani. Este o încântare să creşti o asemenea minunăţie de copil!



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg