Vrei să ai un păr strălucitor şi des? Iată ce să faci!

1 68462 original jpg jpeg

Visezi să ai părul lung şi sănătos? Multe femei îşi doresc să aibă părul strălucitor şi des, dar nu mereu este aşa cum vrem noi. El nu creşte la fel de repede pe cât am vrea şi de multe ori este uscat şi nesănătos.

Lucruri care ne ajută la creşterea părului:1. Evită utilizarea plăcii pe păr

Folosind căldura pe păr este foarte dăunător. Dacă crezi că nu poţi renunţa la uscător sau placă,ia în considerare reducerea folosirii şi aplică mereu un spray de protecţie împotriva căldurii.

2. Tunde vârfurile o dată la 3 luni

Dacă vrei să ai părul lung,acesta trebuie tuns în mod regulat. Dacă îl laşi aşa,vârfurile o să se usuce,o să devină nesănătoase,şi sigur nu vrei asta pentru părul tău. Un păr lung şi sănătos trebuie tăiat câte un centimetru la fiecare două-trei luni.

3. Nu ţine părul mereu prins

Dacă vrei să crească părul mai repede,poate este timpul să faci o schimbare de look. Evită prinderea părului în acelaşi loc în fiecare zi,pentru că va duce la deteriorare. Dacă îl prinzi în diferite moduri,părul va rămâne puternic,fără vârfuri despicate.

4. Condiţionează întotdeauna părul

Balsamul ajută la înlocuirea lipidelor şi a proteinelor din interiorul firului de păr,prevenind deteriorarea pe viitor,astfel încât părul să crească lung şi sănătos.

  

5. Clăteşte părul cu apă rece,după ce l-ai spălat

O să observi că după ce l-ai clătit cu apă rece,părul va sta diferit. Apa rece ajută la prevenirea pierderii de umiditate şi ruperea părului. Vei observa o mare diferenţă.

  6. Periază bine vârfurile

Perierea părului poate fi un lucru bun,dar şi rău. În cazul în care începi de sus,micile încurcături sunt mai susceptibile de a se încâlci şi mai tare,deteriorând părul. În loc să periem în partea de sus,începem cu partea de jos.

7. Nu înfăşura părul în prosop

Atunci când părul este înfăşurat în prosop,fibrele mici deteriorează firele de păr. De obicei,prosopul prea strâns în jurul capului poate duce la ruperea firelor mai fragile ale părului,mai ales pe cele din faţă.

8. Masează scalpul

Un păr sănătos începe în mod normal cu un scalp sănătos. Gândeşte-te la părul tău ca la o rădăcină care creşte în pământ:în cazul în care solul nu este sănătos,rădăcina nu creşte aşa cum trebuie. Încearcă să masezi scalpul mai ales atunci când îl speli,pentru a stimula fluxul de sânge şi creşterea părului.

Foloseşte mereu tratamente,uleiuri şi măşti pentru păr. Un păr sănătos va fi mereu admirat de cei din jur,în timp ce unul care este deteriorat,uscat şi nesănătos,nu va atrage nicio privire.

Credit foto:www.lifehack.orgRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg