Vrei să scapi de riduri? Prepară-ţi această cremă uimitoare!

1 73463 original jpg jpeg

Pielea din jurul buzelor este puţin mai sensibilă decât pielea de pe restul feţei. De aceea, apar semnele premature ale îmbătrânirii în această zonă mult mai repede. Află cum poţi reduce ridurile din jurul gurii cu această cremă de casă.

Din moment ce suntem expuse în mod continuu la razele soarelui,toxine,precum şi alţi factori agresivi,pielea începe să-şi piardă din cantitatea produsă de colagenşi elastină,dezvoltându-se diverse afecţiuni. Cu toate că aceste condiţii apar în mod diferit în fiecare caz,este necesar să se ia unele măsuri de îngrijire pentru a evita afectarea frumuseţii feţei.Din fericire,există în prezent o gamă largă de tratamente cosmetice care hrănesc pielea din jurul gurii şi-o păstrează elastică şi fără riduri. Cu toate acestea,unele produse de pe piaţă sunt destul de scumpe şi nu toate pot fi achiziţionate în mod regulat.

Citeşte şi:Cremă antirid de noapte-reţetă naturală

De aceea,poţi apela şi la metode alternative,care oferă efecte similare celor de pe piaţă la un preţ mai accesibil. Este o cremă preparată din ceară de albine,ulei de migdale şi alte ingrediente benefice pentru piele.

Această cremă antirid este un produs 100 % natural,în care sunt combinate avantajele mai multor ingrediente sănătoase pentru piele,oferindu-i suplimente de substanţe nutritive şi substanţe protectoare.

Crema antiridconţine vitamina E,acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi,care ajută la minimizarea efectelor negative ale radicalilor liberi. Astfel,previne deteriorarea celulelor din această zonă a feţei.

Mai mult decât atât,această cremă de casă este un hidratant natural puternic,care previne uscarea şi pierderea de colagen şi elastină.

Reţeta cremei antirid:

Ai nevoie de:

-12 linguri de ceară de albine

-200 grame de ulei de migdale

-1 linguri de ulei esenţial de trandafiri

-1 ½ lingură de apă de trandafiri

Mod de preparare:

În primul rând,trebuie pusă într-o oală ceara de albine pentru topit. După ce s-a topit,adaugi uleiul de migdale şi cel de trandafir. Apoi,amesteci cu o lingură de lemn. La final adaugi apa de trandafiri. Amesteci bine ca toate ingredientele să se încorporeze. Înainte de a se solidifica,torni conţinutul obţinut într-un borcan de sticlă etanş şi-l depozitezi într-un loc întunecat.

Citeşte şi:Cremă de faţă cu puternic efect antirid

Mod de aplicare:

Ia necesarul de cremă şi aplică pe zona din jurul gurii şi a ochilor. Masează până când crema este absorbită de piele. Aplic-o în fiecare seară pentru cele mai bune rezultate.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg