Vrei să scapi de riduri? Prepară-ţi această cremă uimitoare!

1 73463 original jpg jpeg

Pielea din jurul buzelor este puţin mai sensibilă decât pielea de pe restul feţei. De aceea, apar semnele premature ale îmbătrânirii în această zonă mult mai repede. Află cum poţi reduce ridurile din jurul gurii cu această cremă de casă.

Din moment ce suntem expuse în mod continuu la razele soarelui,toxine,precum şi alţi factori agresivi,pielea începe să-şi piardă din cantitatea produsă de colagenşi elastină,dezvoltându-se diverse afecţiuni. Cu toate că aceste condiţii apar în mod diferit în fiecare caz,este necesar să se ia unele măsuri de îngrijire pentru a evita afectarea frumuseţii feţei.Din fericire,există în prezent o gamă largă de tratamente cosmetice care hrănesc pielea din jurul gurii şi-o păstrează elastică şi fără riduri. Cu toate acestea,unele produse de pe piaţă sunt destul de scumpe şi nu toate pot fi achiziţionate în mod regulat.

Citeşte şi:Cremă antirid de noapte-reţetă naturală

De aceea,poţi apela şi la metode alternative,care oferă efecte similare celor de pe piaţă la un preţ mai accesibil. Este o cremă preparată din ceară de albine,ulei de migdale şi alte ingrediente benefice pentru piele.

Această cremă antirid este un produs 100 % natural,în care sunt combinate avantajele mai multor ingrediente sănătoase pentru piele,oferindu-i suplimente de substanţe nutritive şi substanţe protectoare.

Crema antiridconţine vitamina E,acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi,care ajută la minimizarea efectelor negative ale radicalilor liberi. Astfel,previne deteriorarea celulelor din această zonă a feţei.

Mai mult decât atât,această cremă de casă este un hidratant natural puternic,care previne uscarea şi pierderea de colagen şi elastină.

Reţeta cremei antirid:

Ai nevoie de:

-12 linguri de ceară de albine

-200 grame de ulei de migdale

-1 linguri de ulei esenţial de trandafiri

-1 ½ lingură de apă de trandafiri

Mod de preparare:

În primul rând,trebuie pusă într-o oală ceara de albine pentru topit. După ce s-a topit,adaugi uleiul de migdale şi cel de trandafir. Apoi,amesteci cu o lingură de lemn. La final adaugi apa de trandafiri. Amesteci bine ca toate ingredientele să se încorporeze. Înainte de a se solidifica,torni conţinutul obţinut într-un borcan de sticlă etanş şi-l depozitezi într-un loc întunecat.

Citeşte şi:Cremă de faţă cu puternic efect antirid

Mod de aplicare:

Ia necesarul de cremă şi aplică pe zona din jurul gurii şi a ochilor. Masează până când crema este absorbită de piele. Aplic-o în fiecare seară pentru cele mai bune rezultate.Recente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg