Vrei un ten strălucitor? Iată ce să faci!

1 70778 original jpg jpeg

Să ai pielea obosită, cu pete sau lipsită de viaţă este cu adevărat un coşmar, indiferent de vârstă sau de sezon. Dacă eşti în căutarea unor sfaturi de frumuseţe pentru o piele strălucitoare, continuă să citeşti acest articol.

Cum să ai pielea frumoasă tot timpul anului:

În mod natural,femeile doresc ca pielea lor să arate strălucitoare 365 de zile,să fie ca de porţelan,cu un ten lipsit de riduri,coşuri,pete şi alte semne lăsate de expunerea la soare sau de îmbătrânire. Pentru a îndeplini această dorinţă,putem profita de avantajele naturii şi de a ne construi propriul prim ajutor cosmetic pentru îndepărtarea imperfecţiunilor,în special cele de pe faţă.Petele pot să apară din cauza mai multor factori,dar ele apar în principal în urma expunerii la razele ultraviolete sau lipsa de hidratare. În plus,pot să apară din cauza modificărilor hormonale care se produc în timpul sarcinii sau a ciclului menstrual,sau pur şi simplu,se dezvoltă în timp.

Reţete faciale pentru piele strălucitoare: Sucul de lămâie

Lămâia este extrem de eficientă pentru luminarea pielii. Este cunoscută pentru conţinutul ridicat de vitamina C,care este foarte bună pentru producţia de melanină din piele. Melanina este responsabilă pentru furnizarea naturală de colorare a pielii. În plus,acidul citric din sucul de lămâie ajută la reînnoirea celulelor.

Ia o felie de lămâie şi aplic-o direct pe faţă,sau pe orice altă parte a corpului pe care doreşti să o tratezi. În plus,poţi aplica pe piele cu ajutorul unei dischete de bumbac

. Ai grijă să nu ieşi la soare după ce ai aplicat acest tratament.

Ceapa

Mai precis,vom vorbi despre laptele de ceapă,care conţine sulf şi vitamina C. Laptele de ceapă este un produs excelent,care stimulează sănătatea pielii pe tot parcursul anului. Este folosit pentru a diminua ridurile,petele sau semnele lăsate de acnee.

Curăţă o ceapă roşie pe care o pui în blender,şi cu ajutorul unei dischete de bumbac,aplici laptele obţinut pe faţă. Îl laşi să acţioneze 10 minute,apoi clăteşti cu apă călduţă. Dacă după ce ai aplicat laptele de ceapă apare senzaţie de arsură,clăteşte-te imediat.

Laptele

Ai auzit,probabil,că Cleopatra,regina Egiptului antic,folosea ca bază pentru ritualurile de frumuseţelapte fermentat sau acrit. Acidul lactic din lapte ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii,lăsând-o catifelată şi curată.

În plus,acest acid are proprietăţi excelente de strălucire,care ajută prin utilizarea regulată la diminuarea petelor şi creşterea elasticităţii.  Înmoaie o dischetă de bumbac în lapte şi aplică pe pielea feţei. O laşi să acţioneze toată noapte şi clăteşti dimineaţa.

Sucul de roşiii

Sucul de roşii conţine multe substanţe nutritive benefice pentru sănătatea pielii,inclusiv vitamina A şi C,proteine şi licopen,fiind cele care reduc daunele lăsate de radicalii liberi. Combină o lingură de suc de roşii cu una de suc de lămâie şi amestecă-le bine. Aplică-l pe faţă şi vei vedea rezultatele.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg