What’s Up nu-şi revine din trauma divorţului de Simina? Artistul face declaraţii incredibile: „Plâng întruna”

1 whats up jpg jpeg

What’s Up este un artist de renume în muzica românească, în ultima perioadă l-a ţinut departe de ochii curioşilor, asta pentru că a trecut prin momente dificile pe plan personal. A divorţat de Simina, însă şi-a dorit să fie discret şi să nu ofere prea multe detalii.

 După ce şi-a şters toate postările de pe instagram, What’s Up s-a închis în studio-ul său, unde a compus piese cu mesaje mult mai pozitive, decât cele cu care ne-a obişnuit. Artistul se simte mai fericit şi mai împlinit ca niciodată, iar sentimentele acestea vor fi auzite la apariţia noilor piese, în anul ce urmează, scrie

Citeşte şi: 

stanga
dreapta
3 what s up si simina jpg jpeg
2 whatsup jpg jpeg
4 what s up3 jpg jpeg
5 what s up divorteaza 2 840x500 jpg jpeg

Într-un interviu acordat postului tv citat, What's Up a spus că în ciuda a orice se simte împlinit şi faptul că s-a închis în studio l-a ajutat să treacă peste acest moment al vieţii sale.

a spus What’s Up, într-o emisiune, la Antena Stars.

Citeşte şi: 

What's Up şi Simona au divorţat în toamna acestui an. Fosta soţie a artistului a explicat şi ea la momentul respectiv ce anume a dus la ruperea relaţiei. 

„Singurătatea în doi este cea mai urâtă singurătate, dar din fericire, eu nu am simţit-o. La noi a fost vorba de altceva. A fost o iubire foarte mare care la un moment dat s-a stins. Asta este singura realitate. Am ajuns la concluzia că noi doi nu mai funcţionăm nici profesional, nici personal. Am ajuns în punctul în care am spus că suntem suficient de puternici, că suntem siguri de ce facem şi asta a fost…”, declara Simina.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg