Will Smith divorţează sau nu?

1 49263 original jpg jpeg

O publicaţie americană anunţa recent că unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood se destramă după 13 ani de căsnicie. Potrivit „America’s In Touch” actorii Will Smith şi Jada Pinkett-Smith urmează să divorţeze.

Jada (39 de ani) şi Will (42 de ani) au pozat recent pentru revista „Arhitectural Digest” şi n-au dat niciun semn că ar intenţiona să se despartă,după cum informează publicaţia săptămânală „America’s In Touch”,citată de site-ul dailymail.co.uk. Potrivit aceleaşi reviste,cei doi intenţionează totuşi să pună capăt relaţiei lor.

Aceasta ar fi a doua căsnicie care se încheie pentru Will Smith,după divorţul din anul 1995 de Sheree Zampino,la trei ani după ce şi-au unit destinele. Cu Sheree,Will are un fiu,pe Williard Christopher Smith (Trey),în vârstă de 18 ani.

Pe Jada a cunoscut-o în anul 1990,pe când filma pentru serialul „Prinţul din Bel Air”. S-au căsătorit în 1997,pe când Jada era deja însărcinată în două luni cu fiul lor,Jaden. Apoi,Jada a fost nevoită să renunţe la cariera muzicală pentru a se ocupa de copii:Jaden (13 ani) şi Willow (10 ani). Pe măsură ce ei au crescut,însă,ea a început să lucreze cu succes pe diverse planuri:actorie,modă,muzică. A jucat în filme precum „Profesorul meu trăsnit”,„Matrix-Revoluţii”,„Matrix-Revoluţii”,„Madagascar”.

Will Smith a devenit celebru pentru rolurile din „Bărbaţii în Negru”,„Ziua Independenţei”,„În căutarea fericirii”,„Şapte suflete”.

La puţin timp după ce a fost anunţată despărţirea lor,actorul a infirmat zvonurile,spunând că are în continuare o căsnicie frumoasă cu Jada.

Tot gurile rele răspândiseră şi vestea că Jada ar avea o aventură cu Marc Anthony,fostul soţ al artistei Jennifer Lopez,dar ea a afirmat că nu este nimic adevărat. Mai mult,un reprezentant al starului Marc Anthony a declarat:„Negăm toate aceste zvonuri. S-au spus prea multe neadevăruri! La mijloc sunt familii,copii,prietenii”.



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg