Will Smith, în pragul colapsului? Înainte de gestul violent, a şocat vorbind despre sex şi sinucidere

2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg

Will Smith a făcut senzaţie la Dolby Theatre, în cea mai importantă seară din an pentru cinematografia mondială. Actorul a câştigat primul lui Oscar, pentru rolul din filmul „King Richard‟, însă toată lumea îşi aminteşte de ediţia din acest an a decernării statuetelor de aur din cauza gestului violent la care a recurs starul hollywoodian în faţa întregii audienţe.

În timpul serii de 27 martie şi a dimineţii de 28 martie, conform orei României, comicul Chris Rock a făcut o glumă nepotrivită despre chelia Jadei Pinkett Smith, soţia lui Will. Smith s-a dus furibund pe scenă şi i-a tras o palmă lui Chris, după care i-a strigat acestuia: “Să nu cumva să mai pomeneşti numele soţiei mele!”

Întreaga lume a rămas cu gura căscată. O linişte mormântală s-a lăsat în timpul evenimentului. Ce se întâmplă cu Will Smith? De ce a avut asemenea ieşire agresivă? Multă lume susţine că actorul traversează o criză existenţială, că gestul lui nu e nimic mai mult decât dovada clară a unei prăbuşiri sale psihice. Iar ultimele luni din viaţa lui explică perfect motivul pentru care vedeta a ajuns să explodeze pe cea mai faimoasă scenă din lume.  

Will i-a cerut, în sfârşit, scuze celui căruia i-a greşit, pe 29 martie. A condamnat singur comportamentul său deplorabil, numindu-l “de nescuzat”. Întregul episod violent s-a petrecut la 20 de ani după prima  nominalizare la Oscar a actorului şi după 32 de ani de când a devenit cunoscut cu rolul jucat în „The Fresh Prince of Bel-Air‟.

Toamna trecută, actorul de 53 de ani a lansat pe piaţă o autobiografie care a scos multe secrete la iveală. Autorul cărţii a făcut dezvăluiri uimitoare despre viaţa sa intimă cu Jada Pinkett Smith şi cu alte femei, susţinând că, la un moment dat, şi-a dorit un harem întreg de femei celebre, după care a recunoscut, pe YouTube, că a avut, în viaţa sa, şi gânduiri suicidale.

În volumul său de 432 de pagini, publicat în noiembrie 2021, Smith a declarat că ajunsese să vomite după ce avea orgasm. Asta s-a întâmplat după despărţirea de iubita Melanie, când devenise un Don Juan veritabil. „Făceam sex cu atâtea femei, încât începuse să-mi repugne asta şi dezvoltasem o reacţie psihosomatică imediat după ce simţeam plăcerea maximă. Îmi cauza greaţă şi chiar ajungeam să vomit câteodată…”, a scris vedeta în cartea sa surprinzătoare.

După care a întâlnit-o pe cea care i-a devenit soţie şi cu care a avut un început de relaţie extrem de intens. “Beam în fiecare zi, făceam sex de mai multe ori pe zi, timp de patru luni consecutive. Din punctul meu de vedere n-aveam decât două posibilităţi – să o satisfac sexual pe acestă femeie sau să mor încercând să fac asta”, a conchis Will.

Tot în noiembrie 2021, actorul a recunoscut, în timpul unui interviu pentru revista GQ, că el şi Jada au un mariaj deschis. “Ne-am oferit unul altuia încredere şi libertate, considerând că fiecare trebuie să-şi găsească propriul drum în viaţă”, a dezvăluit acesta.

În aceeaşi lună, el a apărut într-o serie YouTube, denumită “The Best Shape of My Life”, în care a spus că a slăbit 10kg, adăugate în pandemie, în 20 de săptămâni, după care a ţinut să precizeze că a avut, cândva în viaţă, gânduri suicidale.

“Când am început acest proiect, voiam să fiu în cea mai bună formă fizică a vieţii mele, însă psihic eram la pământ. Am ajuns să descopăr multe lucruri ascunse despre mine. A fost singurul moment din viaţa mea în care luam în calcul sinuciderea”, a mărturisit actorul printre lacrimi.

Să ne mai mire de ce s-a urcat Will Smith pe scena Oscarului şi l-a plesnit pe Chris Rock?! Actorul se află într-o criză existenţială, în care scoate la suprafaţă ce e mai întunecat din străfundurile lui. Doar că nu face asta pe canapeaua unui psiholog, ci în văzul lumii şi în cel mai nepotrivit, chiar şocant, mod cu putinţă.

În momentul de faţă, Acamedia Americană de Film i-a în calcul retragerea Oscarului primit de actor în aceeaşi seară în care a recurs la violenţă.

Foto - ShutterstockRecente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg