Will Smith s-a îndrăgostit de o colegă de platou, în timp ce era căsătorit. Să fie acesta motivul pentru care a divorţat?

1 will smith jpg jpeg

Într-un fragment din viitoarea sa carte, Will Smith a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o actriţă cunoscută, în timp ce el era căsătorit, iar ea divorţată. Cine i-a atras atenţia, în mod special, actorului?

În noua sa carte de memorii „Will‟, Will Smith îşi prezintă latura sa vulnerabilă şi povesteşte întâmplări la care nimeni nu s-ar fi gândit. Una dintre întâmplările cu care actorul a atras atenţia este momentul în care el povesteşte când pe platourile de filmare a „Six Degrees of Separation‟ (1993) s-a îndrăgostit nebuneşte, lucru care i-ar fi afectat căsnicia.

În film, personajul său a fost un escroc, pe nume Paul Poitier, care intră în viaţa unui cuplu bogat, pretinzând că el este fiul actorului Sidney Poitier. Pentru a face ca interpretarea lui să fie credibilă, Smith rămânea în pielea personajului pe tot parcursul filmărilor, dar şi atunci când pleca acasă, la tânăra lui familie. La acea vreme, el era proaspăt căsătorit cu Sheree Zampino şi fiul lor, Trey, tocmai se născuse:

stanga
dreapta
2 sheree zampino will smith jpg jpeg
3 stockard channing jpg jpeg

„Sheree şi cu mine, am avut în primele luni ale căsniciei noastre şi un copil nou-nouţ. Îmi pot imagina că această experienţă a fost cel puţin tulburătoare pentru ea. Ea se căsătorise cu un tip pe nume Will Smith şi acum locuia cu un tip pe nume Paul Poitier‟, a scris Will.

Pe lângă dificultăţile pe care soţia lui le avea ca mamă tânără, ea a aflat că Will se îndrăgostise şi de o actriţă renumită, la vremea aceea.

Soţia lui Will Smith, din film, a fost interpretată de actriţa Stockard Channing. Will a scris în noua sa carte, că linia dintre viaţa reală şi ficţiune s-a înceţoşat, iar el s-a îndrăgostit de Channing, în timpul filmărilor: „Pentru a înrăutăţi lucrurile, în timpul filmărilor, m-am îndrăgostit de Stockard Channing‟, a subliniat Smith, în carte.

Channing, cunoscută şi pentru rolurile din „The West Wing‟, „Grease‟ şi „Practical Magic‟, avea 48 de ani, iar Smith 24 de ani, atunci când filmul a apărut. Actriţa nu era căsătorită la vremea aceea, ci divorţată de al patrulea soţ, David Rawle.

Citeşte şi: Will Smith, dezvăluiri despre momentele de slăbiciune. Actorul le-a mărturisit copiilor că a vrut să se sinucidă 

Cu toate că între cei doi actori nu s-a întâmplat nimic de natură amoroasă, experienţa l-a zguduit pe actor, mai ales că s-a confruntat cu probleme în căsnicie: „După ce filmul s-a încheiat, Shree, Trey şi cu mine, ne-am mutat înapoi în Los Angeles. Căsnicia noastră a avut un început dificil. M-am trezit dornic şi cu disperare să o văd şi să vorbesc cu Stockard‟, a scris actorul.

În anul 1995, cei doi au divorţat, iar pentru Smith acest lucru a fost un episod greu, din viaţa lui: „Divorţul a fost cel mai rău lucru din viaţa mea de adult. Divorţul a fost eşecul suprem pentru mine‟, a spus el în 2020, în show-ul Red Table Talk.

Stockard Channing: „L-am adorat de prima dată de când am pus ochii pe el‟

În urma acestei întâmplări, Stockard Channing a fost contactată de jurnalişti pentru a-i cere opinia cu privire la cele scrise de Smith: „Ei bine, sunt foarte flatată. Este un lucru minunat…L-am adorat de prima dată de când am pus ochii pe el, pentru că am crezut că este cu adevărat dulce. Am fost şi m-am simţit foarte protectoare cu el, pentru că era prima lui mare slujbă. Este uimitor pentru mine să aud că se simţea aşa, sunt încântată‟, a declarat actriţa, potrivit bestlifeonline.

Dragostea pentru actriţă, o lecţie pentru Will Smith

În urma acestui episod, dar şi datorită experienţei pe care actorul a căpătat-o, de-a lungul timpului, Smith a spus că a învăţat cum să iasă rapid din personaj şi să nu mai repete greşeala pe care a făcut-o, în trecut: „Aceasta a fost ultima mea experienţă de acest tip. De fapt, ca actor, trebuie să îţi reprogramezi mintea. Să te joci cu psihicul tău. Te înveţi singur să îţi placă şi să nu îţi placă lucrurile. Este un lucru foarte periculos, dar odată ce am avut această experienţă, am spus gata. Îmi doream atât de mult să mă descurc bine, încât petreceam şase, şapte şi opt zile în personaj, înainte de a filma‟, a spus actorul. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg