Will Smith s-a îndrăgostit de o colegă de platou, în timp ce era căsătorit. Să fie acesta motivul pentru care a divorţat?

1 will smith jpg jpeg

Într-un fragment din viitoarea sa carte, Will Smith a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o actriţă cunoscută, în timp ce el era căsătorit, iar ea divorţată. Cine i-a atras atenţia, în mod special, actorului?

În noua sa carte de memorii „Will‟, Will Smith îşi prezintă latura sa vulnerabilă şi povesteşte întâmplări la care nimeni nu s-ar fi gândit. Una dintre întâmplările cu care actorul a atras atenţia este momentul în care el povesteşte când pe platourile de filmare a „Six Degrees of Separation‟ (1993) s-a îndrăgostit nebuneşte, lucru care i-ar fi afectat căsnicia.

În film, personajul său a fost un escroc, pe nume Paul Poitier, care intră în viaţa unui cuplu bogat, pretinzând că el este fiul actorului Sidney Poitier. Pentru a face ca interpretarea lui să fie credibilă, Smith rămânea în pielea personajului pe tot parcursul filmărilor, dar şi atunci când pleca acasă, la tânăra lui familie. La acea vreme, el era proaspăt căsătorit cu Sheree Zampino şi fiul lor, Trey, tocmai se născuse:

„Sheree şi cu mine, am avut în primele luni ale căsniciei noastre şi un copil nou-nouţ. Îmi pot imagina că această experienţă a fost cel puţin tulburătoare pentru ea. Ea se căsătorise cu un tip pe nume Will Smith şi acum locuia cu un tip pe nume Paul Poitier‟, a scris Will.

Pe lângă dificultăţile pe care soţia lui le avea ca mamă tânără, ea a aflat că Will se îndrăgostise şi de o actriţă renumită, la vremea aceea.

Soţia lui Will Smith, din film, a fost interpretată de actriţa Stockard Channing. Will a scris în noua sa carte, că linia dintre viaţa reală şi ficţiune s-a înceţoşat, iar el s-a îndrăgostit de Channing, în timpul filmărilor: „Pentru a înrăutăţi lucrurile, în timpul filmărilor, m-am îndrăgostit de Stockard Channing‟, a subliniat Smith, în carte.

Channing, cunoscută şi pentru rolurile din „The West Wing‟, „Grease‟ şi „Practical Magic‟, avea 48 de ani, iar Smith 24 de ani, atunci când filmul a apărut. Actriţa nu era căsătorită la vremea aceea, ci divorţată de al patrulea soţ, David Rawle.

Citeşte şi: Will Smith, dezvăluiri despre momentele de slăbiciune. Actorul le-a mărturisit copiilor că a vrut să se sinucidă 

Cu toate că între cei doi actori nu s-a întâmplat nimic de natură amoroasă, experienţa l-a zguduit pe actor, mai ales că s-a confruntat cu probleme în căsnicie: „După ce filmul s-a încheiat, Shree, Trey şi cu mine, ne-am mutat înapoi în Los Angeles. Căsnicia noastră a avut un început dificil. M-am trezit dornic şi cu disperare să o văd şi să vorbesc cu Stockard‟, a scris actorul.

În anul 1995, cei doi au divorţat, iar pentru Smith acest lucru a fost un episod greu, din viaţa lui: „Divorţul a fost cel mai rău lucru din viaţa mea de adult. Divorţul a fost eşecul suprem pentru mine‟, a spus el în 2020, în show-ul Red Table Talk.

Stockard Channing: „L-am adorat de prima dată de când am pus ochii pe el‟

În urma acestei întâmplări, Stockard Channing a fost contactată de jurnalişti pentru a-i cere opinia cu privire la cele scrise de Smith: „Ei bine, sunt foarte flatată. Este un lucru minunat…L-am adorat de prima dată de când am pus ochii pe el, pentru că am crezut că este cu adevărat dulce. Am fost şi m-am simţit foarte protectoare cu el, pentru că era prima lui mare slujbă. Este uimitor pentru mine să aud că se simţea aşa, sunt încântată‟, a declarat actriţa, potrivit bestlifeonline.

Dragostea pentru actriţă, o lecţie pentru Will Smith

În urma acestui episod, dar şi datorită experienţei pe care actorul a căpătat-o, de-a lungul timpului, Smith a spus că a învăţat cum să iasă rapid din personaj şi să nu mai repete greşeala pe care a făcut-o, în trecut: „Aceasta a fost ultima mea experienţă de acest tip. De fapt, ca actor, trebuie să îţi reprogramezi mintea. Să te joci cu psihicul tău. Te înveţi singur să îţi placă şi să nu îţi placă lucrurile. Este un lucru foarte periculos, dar odată ce am avut această experienţă, am spus gata. Îmi doream atât de mult să mă descurc bine, încât petreceam şase, şapte şi opt zile în personaj, înainte de a filma‟, a spus actorul. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg