Zaţul de cafea face minuni pentru celulită!

1 71394 original jpg jpeg

Cea mai mare problemă a femeilor este celulita. Apare foarte uşor şi dispare destul de greu. Nimănui nu-i place aspectul de coajă de portocală al pielii, dar dacă te hidratezi corespunzător şi limitezi consumul de grăsimi şi zaharuri, celulita se poate diminua.

Cu toate acestea,nesuferita de celulită dispare mai dificil decât te-ai fi aşteptat. Pe lângă clasicele masaje pe care le poţi face într-un centru de înfrumuseţare,poţi încerca şi un scrub pe care să-l faci acasă,din zaţul rămas de cafea.

Ai nevoie doar de două ingrediente:zaţ de cafea şi ulei de măsline.

Iată ce trebuie să faci:amestecă două linguri de zaţ de cafeacu patru linguriţe de ulei de măsline şi mixează până când vei obţine o pastă omogenă. Aplică scrubul rezultat imediat după duş,când pielea este încă umedă şi porii sunt dilataţi. Folosind un instrument simplu de masaj,realizează mişcări circulare şi apăsate pe zonele cu problemă. Concentrează-te pe coapse şi picioare. La final,clăteşte bine şi îndepărtează scrubul,usucă pielea şi aplică o cremă anticelulitică.

Respectă acest ritual după fiecare duş şi vei începe să vezi rezultatele.

Pentru efecte mult mai uimitoare,poţi încerca să-ţi faci şi împachetări cu zat de cafeachiar la tine acasă. Este foarte simplu. Ai nevoie doar de zaţul de cafea şi folie alimentară,de plastic. Aplici zaţul pe zonele cu probleme,pe pielea umedă,apoi te înfăşori în folia de plastic. Stai întinsă cel puţin o jumătate de oră. Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg