Zaţul de cafea face minuni pentru celulită!

1 71394 original jpg jpeg

Cea mai mare problemă a femeilor este celulita. Apare foarte uşor şi dispare destul de greu. Nimănui nu-i place aspectul de coajă de portocală al pielii, dar dacă te hidratezi corespunzător şi limitezi consumul de grăsimi şi zaharuri, celulita se poate diminua.

Cu toate acestea,nesuferita de celulită dispare mai dificil decât te-ai fi aşteptat. Pe lângă clasicele masaje pe care le poţi face într-un centru de înfrumuseţare,poţi încerca şi un scrub pe care să-l faci acasă,din zaţul rămas de cafea.

Ai nevoie doar de două ingrediente:zaţ de cafea şi ulei de măsline.

Iată ce trebuie să faci:amestecă două linguri de zaţ de cafeacu patru linguriţe de ulei de măsline şi mixează până când vei obţine o pastă omogenă. Aplică scrubul rezultat imediat după duş,când pielea este încă umedă şi porii sunt dilataţi. Folosind un instrument simplu de masaj,realizează mişcări circulare şi apăsate pe zonele cu problemă. Concentrează-te pe coapse şi picioare. La final,clăteşte bine şi îndepărtează scrubul,usucă pielea şi aplică o cremă anticelulitică.

Respectă acest ritual după fiecare duş şi vei începe să vezi rezultatele.

Pentru efecte mult mai uimitoare,poţi încerca să-ţi faci şi împachetări cu zat de cafeachiar la tine acasă. Este foarte simplu. Ai nevoie doar de zaţul de cafea şi folie alimentară,de plastic. Aplici zaţul pe zonele cu probleme,pe pielea umedă,apoi te înfăşori în folia de plastic. Stai întinsă cel puţin o jumătate de oră. 



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg