Zilele norocoase ale fiecărei zodii. Ziua de luni aduce fericire şi belşug Racilor

Zilele norocoase ale fiecărei zodii Ziua de luni aduce fericire şi belşug Racilor jpeg

Fiecare zodie are o zi a săptămânii ce-i poartă noroc. Dacă Racii se vor simţi plini de energie lunea, pentru Săgetători şi Peşti ziua de joi va fi cea care îi va aduce belşug. Vezi care este ziua ta norocoasă în funcţie de zodie.

Luni - Raci

Ziua de luni este prima zi din săptămâna, prima zi de lucru şi poate fi interpretată drept un nou început. Ziua de luni este guvernată de luna şi simbolizează timpul, umbrele şi secretele.

Activităţile recomandate racilor pentru ziua de luni sunt: yoga, meditaţie, plimbările în aer liber, investiţiile, prânzul cu prietenii, schimbarea de look, acte caritabile, crearea unui program pentru restul săptămânii.

Marţi – Berbeci şi Scorpioni

Ziua de marţi este guvernată de planetă Marte, simbolul asertivitatii, perseverenţei şi progresului.

Ziua de marţi este norocoasă pentru berbeci şi scorpioni. Berbecii se vor bucură de multă poftă de lucru şi de încredere în propriile forţe, în timp ce scorpionii simt că-şi găsesc sensul lor pe pământ.

Activităţile recomandate berbecilor şi scorpionilor pentru ziua de marţi sunt începerea unui proiect nou, a unei diete, organizarea casei şi biroului, exprimarea gândurilor şi ideilor, sportul. 

Miercuri – Gemeni, Fecioare şi Vărsători

Miercuri este ziua moderaţiei şi echilibrului. Miercuri este guvernată de planetă Mercur, simbolul comunicării şi inteligenţei. Ziua de miercuri este o zi norocoasă pentru gemeni, fecioare şi vărsători. Fecioarele vor aprecia siguranţă acestei zile.

Varsatorii se vor bucură de abilităţi de comunicare excelente, în timp ce gemenii vor fi extrem de echilibraţi şi moderaţi.

celor trei zodii în această zi sunt: practicarea vorbitului în public, telefonare unui vechi prieten, plănuirea unei vacanţe, mersul cu bicicletă, yoga, cititul. Li se recomandă culorile albastru închis sau violet şi parfumul de lavandă.

Joi –  Săgetători şi Peşti

Ziua de joi este guvernată de planetă Jupiter, simbolul abundenţei, protecţiei şi prosperităţii. Această zi aduce noroc sagetatorilor şi peştilor. Sagetatorii sunt mai înţelepţi în ziua de joi, iar peştii se simt în armonie şi siguranţă.

sagetatorilor şi peştilor pentru ziua de joi sunt revizuirea unei investiţii financiare, acţiunile caritabile, cursurile de dezvoltare personală, călătoriile, studiul, prânzul sau cină cu familia. Li se recomandă culorile galben şi roşu şi parfumul de magnolie, mentă sau trandafir.

Vineri – Tauri şi Balanţe

Taurii şi Balanţele au noroc vinerea, zi guvernată de planetă Venus, simbolul pasiunii, plăcerii, bucuriei şi extazului. Taurii se vor simţi iubiţi, apreciaţi şi confortabili cu ei înşişi, iar balanţele debordează de energie pozitivă. Este o zi a armoniei, eleganţei şi bunului gust.

Activităţi recomandate pentru ziua de vineri: petrecerile, ieşitul cu prietenii, întâlnirile romantice, artă, decorarile interioare, gătitul, plimbările în aer liber. Li se mai recomandă să poarte diamante, culorile verde şi roşu şi aromele de liliac, trandafir şi iasomie.

 

Sâmbătă – Capricorni

Ziua de sâmbătă este ziua productivităţii, îndeplinirii şi satisfacţiei. Sâmbătă este guvernată de planetă Saturn, simbolul energiei. Sâmbătă este o zi favorabilă în special capricornilor. În această zi capricornii îşi pot urmă cu stricteţe, aşa cum le place, rutină pe care şi-au propus-o.

Activităţile recomandate sâmbăta:începerea şi terminarea unui proiect, finalizarea anumitor task-uri, îndeplinirea promisiunilor. Li se recomandă să poarte onix, negrul, maroul şi aromă de pin.

Duminică - Lei

Duminica este guvernată de Soare, simbolul energiei, al vieţii şi al expresivităţii. Este o zi plină de vitalitate.

Duminică este ziua ce le prieşte leilor. Leii vor aprecia oportunităţile în care se pot exprimă liber şi direct şi, mai ales, le place să se relaxeze.

Activităţile recomandate leilor duminică sunt mersul la spa, ieşitul cu prietenii, plimbările, cântatul.

Sursă: stiriactuale.netRecente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg