Zodia cu personalitate multiplă. Îşi schimbă starea într-o clipă

1 85321 original jpg jpeg

Există o zodie care se joacă cu tine după cum bate vântul. Îşi schimbă starea de spirit într-o clipă, astfel că nu mai ştii ce îşi doreşte şi ce are în cap.  Poate fi drept, sincer, inteligent sau din contra, poate fi opusul acestor calităţi. Se întâmplă adesea să aibă puţin din toate: puţină minciună, puţin adevăr, să fie altruist, dar şi răutăcios. Nu-l judeca prea aspru! Nu face aceste lucruri din răutate. 

Gemenii nu suportă ideea de a sta locului prea multă vreme. Preferă mişcarea constantă schimbările, stimulările permanente şi experienţele noi. Îi ajută foarte mult atitudinea şi şarmul care îi salvează din orice context şi situaţie. Este un om al societăţii, cu multe relaţii şi cunoştinţe în medii cât mai diverse. Se simte bine în mijlocul unor mase mari de oameni şi în grupuri largi.

Geamănului îi sunt contraindicate ocupaţiile monotone şi repetitive. Este creativ şi suficient de entuziast încât să dea rezultate în activităţile pe bază de proiect, ale căror rezultate să se vadă într-un timp rezonabil.

Citeşte şi: 8 martie 2019. Oferă-i mamei tale un cadou de neuitat

Toată puterea lui constă în arta comunicării. Pentru el acesta este modul său de a cuceri oamenii, un instrument de lucru, cu aceştia şi implicit un mod de exprimare. Va gestiona perfect două proiecte în paralel şi se va simţi cu atât mai bine cu cât acestea vor fi mai diferite, oferindu-i diversitatea de care are atâta nevoie. Este un bun comunicator şi are înclinaţii artisitice. 

Stă înscrisă în energia sa dualitatea şi tendinţa de a fi cu două feţe. Acest lucru vine din faptul că el caută mereu să se facă plăcut de ceilalţi şi nu vede alt mod de a reuşi acest lucru. În consecinţă azi va fi într-un fel, mâine altfel, şi datorită capacităţii sale de adaptare va da senzaţia că are o atitudine de tip după cum bate vântul.

image

Bărbatul Geamăn nu vânează femeia-trofeu pentru că frumuseţea fizică nu-l impresionează decât pe moment, iar sexul nu este pentru el un scop în sine. Nu se teme de femeia inteligentă pentru că este capabil să-şi recunoască limitele şi să încerce permanent să şi le depăşească. O femeie inteligentă, independentă şi cu umor este partenera lui ideală.

Femeia nativă în Gemeni nu este foarte interesată de bunăstarea materială, de acumularea de bunuri şi de lux. În căsnicie apreciază armonia, egalitatea şi preocupările intelectuale comune. Este o mamă în pas cu vremurile, iar copiii ei au toate şansele să-şi descopere şi să-şi valorifice adevărata vocaţie, chiar dacă vor fi necesare mai multe încercări, pentru că vor avea susţinere deplină din partea mamei.

Sursă: avantaje.ro, zenivers.roRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg