Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune jpeg

O singură zodie din horoscop se apropie de perfecţiune. Este o soţie iubitoare, o mamă grijulie şi un prieten de nădejde. Iubeşte să-i răsfeţe pe cei din jur, iar fericirea ei înseamna, de cele mai multe ori, fericirea altora. Găseşte mereu o vorbă bună pentru cei aflaţi la ananghie şi nu se dă în lături de la nimic. Despre zodia Rac vorbim!

Nativa din Rac îşi doreşte să-i răsfeţe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.

Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniţilor, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie. Deşi este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia iniţiativă, când trebuie să-şi ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

Citeşte şi: Cei trei bărbaţi de aur ai zodiacului. Alături de ei vei avea garanţia fericirii!

Găteşte mai bine decât bucătarii profesioniştii şi are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase. 

Bandajează răni, şi la propriu, şi la figurat, îţi face ceaiul dacă ai răcit, ştie care sunt cele mai bune pastile pentru afecţiunile tale şi ştie cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ţi ameliora starea de sănătate.

Are mereu grijă ca totul să fie călcat, curat şi ordonat la locul lui şi, mai ales, pune deoparte lucrurile care au pentru ea o valoare sentimentală: o eşarfă de la bunica, un ceas lăsat ”moştenire” de mama. Este foarte strângătoare, adună tot ceea ce i se pare căla un moment dat  i-ar putea fi de folos ei sau celor din jur.

Nu cere nimic în schimb pentru comportamentul ei protector, însă îşi doreşte cu ardoare să-i aibă pe toţi cei dragi în jurul ei. Iar grija şi atenţia pe care le-o alocă sunt modul ei de a-i ţine lângă ea.

Citeşte şi: Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

Îşi învăluie soţul în iubire, pasiune, devotament, iar copiii sunt centrul universului ei. Cu părinţii sau rudele mai îndepărtate este la fel de atentă şi grijulie. Ştie ce cadouri să cumpere, este foarte creativă şi întotdeauna pregăteşte câte o surpriză, doar pentru a-i vedea cum se bucură pe cei de lângă ea.

Sursă: a1.roRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg