Zodii pline de resentimente! Cine te trădează când ţi-e lumea mai dragă

1 82508 original jpg jpeg

Există anumite persoane care trăiesc pentru a se bucura de nefericirea altora. Oricare ar fi cauza care le provoacă resentimente, e bine să ştii de cine să te fereşti şi cu ce oameni nu trebuie să împarţi bucurii. S-ar putea să îţi zâmbească la început, dar în sinea lor să te invidieze pentru reuşitele tale.

Berbec

Deşi ar părea că e plin de compasiune şi empatizează cu cei din jur, nativul Berbec este o persoană care urăşte concurenţa şi nu vrea ca nimeni să îi ia locul. Dacă acest lucru se întâmplă, ar fi în stare să se lupte chiar şi pe cele mai grele căi. Când îşi propune un lucru, nimeni nu îi poate sta în cale.

Fecioară

Mereu atentă la detaliile din jurul ei, Fecioara este o persoană care nu se poate bucura pentru alţii, ci doar pentru sine. Este atât de egoistă, încât nu doreşte să se bucure pentru reuşitele altora. În plus, nici măcar nu se poate preface, chiar dacă circumstanţele o cer. Se vede pe chipul ei când nu are pe cineva la inimă.

Balanţă

Nativul Balanţă are o problemă cu fericirea altora, mai ales dacă îşi doreşte în secret toate lucrurile materiale pe care acesta le are. Judecă foarte repede şi tinde să adune o mulţime de resentimente faţă de o persoană pe care nu o place încă de la prima vedere. Pur şi simplu, nu suportă ca cineva să fie mai împlinit.

Scorpion

Nativul Scorpion respinge tot ce nu poate controla. Libertatea altuia îl deranjează extrem de mult, deoarece înseamnă că altul nu ţine cont de părerea lui, lucru care îl scoate din minţi. Este o persoană invidioasă, plină de ură şi egoism, mai ales dacă este în poziţia pierzătorului. Va fi extrem de nemulţumit dacă cineva nu i se subordonează.

Peşti

Nativul Peşti foloseşte orice scuză pentru a avea resentimente faţă de cineva şi asta pentru că este antisocial şi nu îi suportă pe cei din jur. El simte că oamenii nu merită să fie fericiţi sau că nu au făcut ceva atât de bun încât să primească bucurii.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg