Zodiile pe care nu le vei uita niciodată! Cu ele trăieşti în suflet şi gând toată viaţa

zodiile care au o memorie uimitoare 1024x614 jpeg

Unii nativi din zodiac intră şi ies uşor din viaţa ta. Parcă nici nu i-ai fi văzut vreodată. Dar alte semne din zodiac sunt atât de puternice şi de impresionante încât te marchează pe viaţă. Îţi prezentăm semnele zodiacale pe care le vei uita cu greu:

Capricorn

Materialistul şi sobrul Capricorn nu poate fi trecut uşor cu vederea. Este genul personajului introvertit care te cucereşte prin absenţa vorbelor, dar prin spectacolul comportamental. Gesturile, privirea şi mai ales felul în care ştie să tacă va cuceri pe toată lumea. Capricornul lasă urme adânci în sufletele celor cu care interacţionează. 

Fecioară 

Atunci când întâlneşti o Fecioară pentru prima dată, vrei să fugi cât mai departe. Răceala, aroganţa, apariţia sa intrigantă te fac să nu îţi doreşti să stai lângă ea. Dacă o cunoşti mai bine, descoperi un suflet nobil, vesel, cu o puternică autocritică şi o inteligenţă emoţională peste medie. Fecioara se joacă destul de abil cu psihicul oamenilor şi asta îi fascinează pe toţi atunci când o cunosc mai bine. Spiritul ei justiţiar şi spontaneitatea sunt caracteristicile pentru care nu o vei uita niciodată. 

Berbec

Femeia Berbec este cea pe care toată lumea îşi doreşte să o cunoască atunci când pătrunde într-o încăpere. Este aproape imposibil să nu devină celebră cu o astfel de priză la oameni. Nimeni nu poate rezista farmecului acestei zodii. Totul pare să radieze în prezenţa unui Berbec. Acest semn va rămâne cu picioarele pe pământ. Nu vei citi pe chipul ei aroganţă sau superioritate, ceea ce o va ajută pe termen lung.

Leu

Femeia Leu este sortită să devină o celebritate încă de la naştere. Natura ei teatrală şi plină de viaţă îi va croi un drum lin către faimă. Are întotdeauna planuri mari de viitor şi nu prea contează ceea ce face în sine, ci câtă atenţie captează prin activitatea sa. Interesul pentru binele personal va face din femeia Leu o celebritate inaccesibilă.

Scorpion

Femeia Scorpion este reprezentanta uneia dintre acele zodii pe care nu le vei uita niciodată după ce le întâlneşti. Nu o face conştient, dar menţine atenţia prin mister. Magnetismul o ajută să rămână în memoria celor din jur şi de ce nu, să devină faimoasă, notează dcnews.ro.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg