Conform astrologilor, unele zodii vor avea şansa de a-şi consolida legătura cu partenerul de viaţă, ceea ce poate să reprezinte fie o cerere în căsătorie, fie venirea unui copil.

Care sunt zodiile norocoase, află mai jos:

Gemeni

Cei născuţi în zodia Gemeni au şanse mai mari ca oricine să înceapă o nouă poveste de dragoste în luna februarie  2020. Este adevărat că o serie de nativi pot fi tentaţi să aibă doar o aventură, însă la modul general, aspectele astrologice aduc noi începuturi în sfera sentimentală. Dacă vorbim de nativii care se află în relaţii de lungă durată, solide, atunci poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil.

Luna Neagră în Berbec. Cum ne afectează acest fenomen: Doar Racii sunt feriţi de karma negativă

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn sunt foarte raţionale în manifestările sentimentale, însă în interiorul lor iubirea şi pasiunea clocotesc. Este o perioadă bună pentru a deschide o nouă etapă în relatia de cuplu şi nativii pot avea ocazia de a-şi consolida sentimentele şi relaţia. Cei care sunt singuri pot începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop indian 2020. Care sunt zodiile norocoase şi care vor fi îngenuncheate de probleme

Vărsător

Cei născuţi în zodia Vărsător pot cunoaşte un nou partener şi pot începe o relaţie, în special în prima jumătate din luna februarie, însă aspectul, în cazul celor care se află deja într-o relaţie, poate aduce noi începuturi şi trecerea la un alt nivel, deschiderea unei etape noi în cuplu.