Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP BERBEC - O săptămână care începe cu mult tonus, cu multă inspiraţie. Au idei, dar nu toată lumea le înţelege - se zbat pentru ele, marţi şi miercuri, multe discuţii în echipă, dar şi cu şefii. Au multe planete în zona carierei. Joi şi vineri, relaţii tensionate.

HOROSCOP TAUR - Săptămâna începe mai leneş sau nu au chef. Se mobilizează mai greu. Sunt în formă marţi şi miercuri - au rezultate mai ales în planul ideilor. Pot primi veşti interesante de la persoane sus în ierarhie sau persoane importante profesional. Joi şi vineri muncesc pe rupte.

Top trei zodii care se vor îmbogăţi în 2020. Acest an le va schimba viaţa pentru totdeauna

HOROSCOP GEMENI - Săptămâna începe brusc, cu multe informări, informaţii. Marţi şi miercuri încep să sedimenteze toate informaţiile. Sunt mai discreţi, nu fac acţiuni riscante, nu se lansează în polemici. Joi şi vineri sunt în formă şi se reliefează ca persoane cu tact.

HOROSCOP RAC - Începutul de săptămână e cu gândul la bani şi pot prinde o oportunitate mai simplă de a face bani sau de a salva nişte bani. Marţi şi miercuri pot pune la cala un sistem prin care chiar să prospere. Joi şi vineri, tensiuni în casă.

HOROSCOP LEU - Sunt destul de emotivi, capricioşi. Poate sunt mai orgolioşi, dar îşi revin marţi şi miercuri. Lucrează în echipă, pot obine bani şi sunt buni organizatori. Joi şi vineri, destul de multe tensiuni. În weekend îşi încarcă bateriile în familie, fără musafiri.

Cum afectează zodiile prima Lună Plină din 2020. Lacrimi din dragoste pentru Tauri

HOROSCOP FECIOARĂ - O săptămână care începe un pic anevoios, dar marţi şi miercuri lucrează bine, sunt inspirate. Tensiuni joi şi vineri, din cauza banilor. Nu au voie să cheltuiască. Călătorii în weekend.

HOROSCOP BALANŢĂ - Săptămâna aduce de la început, de luni, nevoia unui prieteni, o persoană care să le ofere un sprijin. Sunt cu gândul să se afirme, să iasă în evidenţă. Marţi şi miercuri îşi stabiliesc acţiunile în funcţie de deciziile celorlalţi. Poate surprind un secret. Sunt tensionate joi şi vineri, din cauza încărcăturii, responsabilitităţilor. Se premiază la final de săptămână, pentru a-şi ridica starea de bine.

HOROSCOP SCORPION - Autoritarism, luni: se impun, hotărăsc, decid, nu au răbdare. Pot să-i enerveze pe cei din jur. Marţi şi miercuri sunt încântători, repară tot ce au stricat şi sunt foatrte populari. Joi şi vineri, tensiuni, sănătatea sau probleme administrative care trebuie rezolvate. În weekend se răsfaţă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Sunt foarte morali luni, dau lecţii. Marţi şi miercuri, zile foarte bune pentru muncă şi bani. Au rezultate. Joi şi vineri, tensiuni cu un prieten. Primesc nişte invitaţii sau sunt tentaţi să facă ceva, dar ei ştiu că nu au voie excese, cheltuieli. În weekend îşi pun cenuşă în cap, dacă au greşit.

HOROSCOP CAPRICORN - .Săptămâna începe cu gândul la alţii. Marţi şi miercuri, discuţii fructuoase. Joi şi vineri, tensiuni, pentru deciziile pe care le iau necesită curaj şi înfrângerea unei inerţii. În weekend au nevoie de iubire şi sunt foarte tandri.

Citeşte previziunile astrologice pentru celelalte zodii, aici!